Travelbase organiseert ‘The Cycle Trip’.

Tijd voor iets nieuws, dacht de organisatie van Route Du Soleil en Travelbase. Een klein jaar geleden vertelde de organisatie ons dat het idee van reizen en fietsen hen aansprak. “Fijn!”, dachten we toen. Een jaar later was ‘The Cycle trip’ een feit. Het eerste Cycle Trip peloton trok op gang, startend in Pisa richting Siena. 4 dagen fietsen en genieten. Brandwerk.agency was erbij om het geheel ‘live’ in beeld te brengen.

The Vespa Trip, Budapest Rally, The Lapland Trip, Barcelona Express, het is slechts een klein aanbod uit de reisprojecten van Travelbase. De eerste ‘The Cycle Trip’ was dan ook een schot in de roos. En die pilot werd in beeld gebracht in functie van een uitbreiding in 2019. De media-crew zorgde voor een after-movie en live social content. Dat is dan ook broodnodig, om in het nieuwe jaar het publiek warm te maken voor de 2de editie.

Bekijk hier de Instagram Stories.

2de editie?

Het aanbod in 2019 werd kort geleden gepubliceerd. Uit ervaring van de eerste editie, worden nu 4 reizen gepland in het voorjaar van 2019 (mei en juni). De 7-daagse trip naar Andalusia staat nog even op hold, maar belooft alvast even spannend te worden.

Meegaan? Surf naar: thecycletrip.com

De after-movie (in samenwerking met FD Productions) van de pilot editie zou je alvast moeten warm maken: