Fietsen Wildiers breidt en pakt uit.

Fietsen Wildiers ondergaat de laatste maanden wat veranderingen. Het team breidt niet alleen uit van twee naar drie locaties, ook hun communicatie-aanpak krijgt een stevige boost. We zorgden voor video, hun web-verhaal en portret-fotografie van het Wildiers-Team.

Sinds 1937, maar wat zegt dat jaartal nu eigenlijk over de zaak?

Een familiezaak die werd opgericht in 1937. Wat zegt zo’n jaartal nu eigenlijk? De markt is zodanig veranderd. Heeft het vermelden van dat jaartal nu werkelijk effect op het vertrouwen van de klant? Niet echt, vinden we. Ook de consument gaat mee en weet dat fietsen in de jaren ’40 niet was wat het vandaag is. Uit nostalgie, daarom vermelden we dat jaartal. Nostalgie is een emotie die teruggrijpt naar het verleden, heimwee. Ook al vind je er geen Hoge Bi, dat jaartal vertelt veel over wat de fiets eigenlijk is. En de fiets, die is eigenlijk niet zo bijzonder veel veranderd de laatste eeuw.

Sinds 1998 is de zaak in handen van 3de generatie Tim Wildiers. Samen met Kris Voet en Peter Hermans staat hij aan het hoofd van een dynamisch team met inzicht in de veranderende fietsmarkt en consument.

Kapellen in de aandacht

Rob vertelt het verhaal van zijn fiets-leven. Hoe belangrijk is de fiets en zijn fietsenmaker voor hem? Rob is een vaste klant en dat zie je. Een testimonial in video vertelt het echte verhaal. De video heeft web-doeleinden en social media functie.

Zwijndrecht in de aandacht

Marleen fietst graag en dat zie je. Dat wil ze ook zien bij diegene die haar fiets herstelt en onderhoudt. Ze vertelt wat de fiets voor haar betekent en waarom Fietsen Wildiers voor haar dé mobiliteit-partner is.