E-bikes en speed pedelecs testen à volonté doe je op de jaarbeurs in Utrecht.

Nog altijd op zoek naar de geschikte e-bike, dan is de jaarbeurs in Utrecht de ideale gelegenheid om alle twijfels achter je te laten. E-bikes en speed pedelecs zijn er genoeg om te testen.

Wat en wanneer?

Dit jaar gaat de jaarbeurs van Utrecht (NL) door van vrijdag 28 februari tot en met zondag 1 maart. De deuren gaan elke dag open om 10.00 uur en sluiten om 17.00 uur. De jaarbeurs staat dit jaar volledige in het teken van het nieuwe fietsseizoen en bestaat uit 3 delen. Zo zijn zowel E-bike Xperience als Bike MOTION Benelux aanwezig. Daarnaast is ook de fiets- en wandelbeurs op de beurs te vinden.

Onderscheid beurzen

Wil je inspiratie opdoen voor fietsvakantiebestemmingen, dan ga je best langs bij de fiets- en wandelbeurs. De sportieve fietser kan zich dan weer uitleven op het gedeelte van Bike MOTION Benelux. En last but not least, E-bike Xperience, waar iedereen terecht kan voor het ontdekken van alle e-bikes en speed pedelecs.

E-bike Xperience

Het grootste indoor testevenement met honderden verschillende modellen e-bikes van 70 merken, dat is wat E-bike Xperience voorziet. Alle verschillende modellen kan je testen op het 1,2 km lange indoorparcours dat voorzien is. Nergens kan je e-bikes en speed pedelecs zo uitvoerig testen. Dat het parcours zo lang is, zorgt er voor dat je perfect de verschillen kan onderscheiden tussen de modellen en merken. Zo hoef je niet meer te twijfelen naar welke e-bike of speed pedelec jouw voorkeur gaat.

Is dat nog niet genoeg…

… dan kan je als bezoeker met je vragen terecht bij onafhankelijke adviseurs. Aan de hand van je fietsgedrag vertellen ze je wat de beste keuze is. Ook vragenuurtjes en presentaties kan je verwachten over e-bikes. Die worden gebracht door experts van brancheorganisaties en bekende opleidingsinstituten.

Naast alle merken en modellen die je vindt op de E-bike Xperience, kan je ook enorm veel accessoires vinden. Van helm tot bagagedragers, alles wat je maar kan bedenken.

Fiets van het jaar 2020

Tijdens de opening van E-bike Xperience en Bike MOTION, op vrijdag 28 februari worden de winnaars van de Fiets van het Jaar bekend gemaakt. Die verkiezingen houden ze om de media en de consument te tonen welke nieuwigheden er gaande zijn in de fietsbranche. De jury houdt ook rekening met volgende belangrijke aspecten: veiligheid, afwerking, rijgedrag, prijs-kwaliteit verhouding en de X-factor van de fiets.

Genomineerden E-bike van het Jaar
Gazelle Ultimate C8+ HMB
Koga  Pace B05 Tokyo Edition 
Stella Bergamo BPD
Trek Allant+ 7 

Genomineerden Speed Pedelec van het Jaar
Gazelle Ultimate Speed 380
Haibike SDURO Trekking S 9.0
Specialized Turbo Vado 6.0

door: Thomas De Langhe

Loading

Total
0
Shares
Related Posts