Fietsmerken op het autosalon, wat betekent dat? …

Swapfiets heeft een stand op het autosalon en daar zijn ze trots op. #WEAREMOBILITY is ook dit jaar een afzonderlijke hal die algemene mobiliteit in de aandacht brengt.

Je kan er e-steps, e-bikes, Segway-alternatieven en allerlei nieuwe mobiliteit-middelen testen die (meestal) in het teken staan van stads-mobiliteit. Vlaamse steden staan onder druk. Dat merken we in Gent, Antwerpen en Brussel. Vervuilende auto’s zijn niet meer welkom en parkeren is een hel.

We give them a VR experience to show them how to move around in the city after you parked your new fancy car.” – Thomas Schiltz (Country Operations Manager Belgium)

Swapfiets ziet het aanbod niet als volwaardig alternatief maar wel als deel van de ketenmobiliteit.

Waarom geen 20-tal fietsmerken met hun aanbod op het autosalon? En een naamswijziging naar ‘mobiliteitssalon’? – Omdat het een autosalon is beste Vivocyclo. Je wil toch ook geen auto’s zien op Velofollies?

Sinds de stap naar #WeAreMobility werd gezet, denkt de salon-organisatie aan de consument. Hij zet de consument tot nadenken en neemt hem mee in een positief mobiliteitsklimaat. Daarom werd die hal toegevoegd.

De auto krijgt een nieuwe plaats en ook de branche heeft dat door en wil daar op een positieve wijze mee aan de slag. Een merk als Swapfiets ziet haar aanwezigheid op het autosalon als een opportuniteit om de niet-fietser te bereiken en die mee te nemen in een en-en-verhaal.

Reageren? info@vivocyclo.com

Loading

Total
0
Shares
Related Posts