Tom fietst, nieuw op één.

Vanavond is het zover want omstreeks 20u40 zitten we allemaal voor de buis. Dan start op één het nieuwe programma: ‘Tom fietst’ met Tom Boonen. Daarin trekt hij de wereld rond en ontmoet hij mensen die met de fiets de wereld beter (willen) maken. En als je denkt: ‘Ooh nee alweer koers’, dan heb je het mis, want wielrennen komt niet in het programma voor.

Heel blij dat we kunnen tonen hoe mensen over de hele wereld fantastische en inspirerende dingen met de fiets doen.

– Tom Boonen –

Concept van het programma

Gedurende enkele weken zullen we zien hoe Tom elke aflevering nieuwe mensen leert kennen. Hij ontdekt wat de fiets betekent in hun leven. Iedereen gebruikt de fiets op een andere manier waardoor het hem of haar vooruit helpt in de wereld. We kunnen al verklappen dat ‘Tom fietst’ gaat over heel uiteenlopende dingen.

Primeur

In het één-programma ‘Vandaag, van Danira Boukhriss Terkessidis, werd een eerste fragment van het nieuwe programma ‘Tom fietst’ getoond. Het fragment toont dat Tom vluchtelingen leert fietsen en geconfronteerd wordt met schrijnende verhalen. Vluchtelingenproblematiek is een van de vele thema’s die aanbod zullen komen en daar ging het ook over tijdens de talkshow.

Na enige afwezigheid op de fiets is Tom dus vanavond terug op je scherm te vinden. Je zal een kant van hem zien de je nooit eerder zag.

door: Thomas De Langhe

Loading

Total
0
Shares
Related Posts