Bike Motion: Het walhalla voor elke sportieve fietser.

Grootste fietsbeurs Benelux.

Na Eurobike is het aan Bike Motion Benelux (Utrecht), iets dichter bij huis met evenveel activiteit, innovatie en de fandag van Team Lotto NL-Jumbo. Het gaat door in de Jaarbeurs in Utrecht.
Na de talrijke stands van fietsmerken, kan je er ook terecht voor heel wat activiteiten. In 7 verschillende categorieën worden de Bike Motion Awards uitgereikt. Zo krijgen innovatieve producten de kans om extra in de aandacht te komen.

  • Ook het MTB parcours zal grondig getest worden. Het bedrijf Icycle legde er, speciaal voor het event uitdagende bochten aan.
  • Ook iCycle heeft een stand op de beurs.
  • De ambacht van fietsen krijgt weer extra aandacht. Zo kan je op de beurs meer leren over hoe je wielsen vlecht en je vering perfect kunt afstemmen.
  • Het Bikefitting Lab geeft extra aandacht voor de juiste houding op de fiets. Heel wat fietshandelaars bieden dit aan. En er is een reden, ontdek het op Bike Motion.
  • Ook E-bikes worden steeds populairder. Bike Motion voorzag een parcours exclusief voor snelheidsduivels. Zo kan je er de Strömer en alle 45km/h fietsen.

Wedstrijd!

Stuur ons een mailtje (rembrand@vivocyclo.be) waarom jij graag naar Bike Motion wil. De 5 meest overtuigende antwoorden verdienen 2 Bike Motion toegangstickets t.w.v. 32 euro.

We maken je alvast warm met dit teaser filmpje.

Niet gewonnen? Koop een ticket.

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts