Café Vitesse trapt een versnelling hoger met een 2de filiaal in Aalter.

Het team achter Café Vitesse kreeg de liefde voor de fiets met de paplepel ingegeven. De zaak is onlosmakelijk verbonden met de rijke geschiedenis van Rijwielen Galle, voor velen een gekende naam: Leon Galle. Vader Daniël nam de fakkel over waarna zoon Kurt in 2021 de handen in elkaar slaat met de vierde generatie: Alexander, Lorenz en Mathieu.

Ook aan vaderskant was de lokroep van de fietswereld sterk aanwezig. De grootvader van de drie broers is namelijk Pol Claeys – voormalig eigenaar van de Flandria fabriek en oprichter van het wereldbekende Flandria wielerteam.

Pur Sang

Na 2 jaar ondernemen in Zedelgem opent het team nu een 2de filiaal in Aalter. Een stevige uitdaging want het pand heeft een winkeloppervlakte van 1000m2. Met topmerken Strömer, Cannondale, Trek, Riese und Müller, Urban Arrow, Gazelle staat de winkel snel gevuld.

“De winkel wordt een fietshotspot! – We gaan nog een stap verder waar onze collega’s staan. Op verdieping één komt ‘sport’, beneden ‘eBikes’, boven rechts een vleugel Stromer en Wahoo en dan is er nog een giga ruimte voor cargo, longtail eBikes, de werkplaats en technisch labo!”

Alexander Claeys – Café Vitesse

Café Vitesse is helemaal klaar voor de toekomst. Na 100 jaar ondernemerschap in de familie is de zaak uitgegroeid tot een fantastisch merk, een top-notch service kanaal en weten ze heel mooie merken binnen te trekken.

JOIN THE SOCIAL RIDE.

In het weekend van 2 December staat Café Vitesse volledig in het teken van het nieuwe filiaal in Aalter. Echt Flandriens zijn welkom om 8u30. Dan vertrekt het Pulleton Vitesse voor een rit van 50 km. De plaatsen zijn beperkt, dus inschrijven via www.cafevitesse.be doe je best nu.

Het volledige weekend programma vind je terug op www.cafevitesse.be.

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts