Centrum Ronde van Vlaanderen wordt echt hét Centrum voor wielertoeristen.

Op 9 maart wordt de nieuwe brasserie ingehuldigd. “Dit moet het beste wielercafé ter wereld worden” – vertelt directeur Geert Joris. Ook het wielercentrum zelf wordt volledig vernieuwd. Zo worden er meer douches en kleedkamers gebouwd om de wielerliefhebber het nodig comfort te bieden om na een stevige rit in de Vlaamse Ardennen te kunnen ontspannen.

Wanneer je nu een bezoekje brengt in het Centrum, dan merk je een grote bouwwerf waar de brasserie ‘De Flandrien’ was. Die brasserie was dringend aan vernieuwing toe en dit is het moment om het te doen. Het interieur wordt nieuw en zal, naar beleving toe, nog meer aansluiten bij de leefwereld van echte wieler-addicts. Het Centrum gaat de samenwerking aan met Flanders Classics en Golazo. Zij starten de nieuwe brasserie onder de naam ‘Peloton’. Het wordt dan ook het stamcafé van de community in die 2 organisaties.

Aantrekkingspunt voor de actieve fietser

We gaan ook het Centrum Ronde van Vlaanderen zelf vernieuwen. Er komen nog meer douches en kleedkamers. Het wordt dé fietsaccommodatie voor fietsend Vlaanderen. – Geert Joris.

Wielerwedstrijden tijdens de oorlog: Virtual Reality

In het teken van de beleving werkt de organisatie ook aan een opmerkelijk project voor een nieuwe expo. Die staat in het teken van wielerwedstrijden in de oorlog. Met gebruik van virtual reality technieken zal je als bezoeker met een fiets langs de slagvelden van de oorlog kunnen koersen. De geschiedenis en toekomst van het wielrennen, daar zet Centrum Ronde van Vlaanderen stevig op in.

Bezoekje brengen? Markt 43, 9700 Oudenaarde

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts