Cowboy kondigt nieuw partnernetwerk voor retail en service aan.

Cowboy heeft vandaag de lancering aangekondigd van zijn Retail Partner Network met onafhankelijke fietsenwinkels in heel Europa. Dit nieuwe model zal de aanwezigheid van het merk op het gebied van retail en service over het hele continent vergroten en de omnichannel-aanpak versterken door de huidige online verkoopkanalen, Brand Stores en het mobiele netwerk van monteurs en testrijders aan te vullen.

Via een nieuw netwerk van onafhankelijke fietsenwinkels kunnen nieuwe klanten in België, Frankrijk, Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk de bekroonde C4- en C4 ST-modellen van Cowboy uitproberen en kopen, terwijl bestaande klanten profiteren van een betere toegang tot onderhoud en reparaties. Het bedrijf heeft de ambitie om tegen het einde van het jaar 300 nieuwe Retail Partners in 60 Europese steden aan te trekken.

09/02/2023 – Cowboy

“Dit nieuwe retailmodel vergroot niet alleen de aanwezigheid van ons merk in Europa, maar maakt de toegang tot klantenondersteuning nog eenvoudiger. Het geeft mensen het vertrouwen dat onze topfietsen zowel lokaal als via het mobiele servicenetwerk van Cowboy kunnen worden onderhouden.

Adrien Roose, Cowboy, CEO en medeoprichter

“Voorafgaand aan de lancering van vandaag hebben we een proef gedaan met meer dan 80 partners in heel Europa om ons aanbod te testen, met een mix van retail en service. We zijn erg blij met de resultaten tot nu toe, met een snelle groei tijdens deze periode die significant is binnen onze verkoopmix. We zijn verheugd dat we een fase in onze groei hebben bereikt waarin we deze omnichannelstrategie kunnen inzetten die het gemak verhoogt en de Cowboy-ervaring voor al onze klanten verder verbetert.”

Adrien Roose, Cowboy, CEO en medeoprichter
09/02/2023 – Cowboy

Een trap voorwaarts

Aangezien Cowboy blijft groeien, is het van het grootste belang voor het merk om riders aan te trekken buiten de stadscentra van de hoofdsteden in zijn kernmarkten en ervoor te zorgen dat klanten toegang hebben tot kosteneffectieve, betrouwbare en handige service. Eenmaal geselecteerd, zullen Retail Partners een toegewijde Cowboy-account manager en uitgebreide reparaties en service training ontvangen om een gecertificeerde partner te worden. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Cowboy via Cowboy.com/partners. 

Cowboy blijft Cowboy Care en zijn mobiele monteursdienst exploiteren, waar klanten op aanvraag onderhoudsdiensten van een Cowboy-technici aan huis kunnen boeken. Het is flexibele optie voor diegenen die de voorkeur geven aan ondersteuning zonder zich te moeten verplaatsen. 

09/02/2023 – Cowboy

Dit nieuwe Retail Partner Network markeert een stap voorwaarts in de offline aanwezigheid van Cowboy in Europa, na de recente lancering bij het luxe warenhuis Selfridges in Londen. Cowboy heeft deze maand ook zijn abonnementsdienst in Duitsland en Nederland opnieuw gelanceerd. Hierdoor kunnen klanten Cowboy e-bikes huren via abonnementspartner Grover vanaf slechts € 124,90 per maand; Dit draagt bij aan het streven om hun de e-bikes zo toegankelijk mogelijk te maken.  

Het merk blijft innovatie stimuleren met nieuwe softwarelanceringen dit seizoen. Deze innovaties omvatten de recente lancering van Cowboy AdaptivePowerTM, een nieuwe baanbrekende technologie die zijn fietsen in staat stelt voor zichzelf te denken veranderingen in de omgevingsomstandigheden van de rijder in real time te detecteren, en het vermogen aan te passen afhankelijk van heuvel, wind of gewicht.

Gebouwd op innovatie, heeft Cowboy de manier waarop mensen denken over e-bikes veranderd, door het creëren van de ultieme volledig automatische rij-ervaring. Cowboy’s software expertise heeft vooruitgang mogelijk gemaakt op het gebied van veiligheid en diefstal met zijn crash detectie en anti-diefstal bescherming. 

Cowboy’s laatste crowdfundingronde overtrof het doel van 1 miljoen in minder dan 48 uur en is Crowdcube’s populairste mobiliteitscampagne van het jaar tot nu toe, met de meeste investeerders. Dit bewijst wederom de kracht van de Cowboy-gemeenschap. Cowboy werd ook de eerste e-bike fabrikant die in december vorig jaar de B-corp status bereikte.

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts