De 4de editie Fietsbeurs Vlaanderen: Op naar een KNALeditie!

Het is de 4de keer dat Filip Plateau en Klaas De Brucker “Fietsbeurs Vlaanderen” organiseren in Aalst. Op de beurs kunnen, in vergelijk met andere fietsbeurzen, effectief koopjes gedaan worden. De lokale fietshandelaar staat er centraal en showt het aanbod. Wij waren erbij op hun 2de editie en merkten onmiddellijk de grote interesse van het publiek.

“We hebben heel wat geleerd uit de afgelopen edities. De vraag naar testen is groot en heel belangrijk bij de aankoop van een nieuwe fiets.” – vertelt Klaas ons op Velofollies.

Fietsbeurs Vlaanderen wil het de consument gemakkelijk maken. Ze verzamelen lokale handelaars op 1 locatie. Op die manier is het voor de consument eenvoudig verschillende fietsen te testen en de juiste keuze te maken.

Voor ieder wat wils

Stadsfietsen, racefietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen, fixies enzovoort. Het hele fiets-aanbod wordt er vertegenwoordigd. Naast de fietsen, mogen ook accessoires en fietstoebehoren niet ontbreken. Ook tips en advies voor het onderhoud van je nieuwe fiets krijg je er gratis bij.

“Fietsbeurs Vlaanderen is de verkoopbeurs voor iedereen die nadenkt over de aankoop van een nieuwe fiets.”

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts