Deze fiets heeft 4GB RAM.

De Strömer is een gekend begrip in de fietswereld. Je weet wel, die e-bike van Zwitserse makelij met een computer aan boord. Zo is het filmpje gekend waarbij ze de gestolen fiets na 15 min. terugvinden. Dit is een e-bike.

Dan hebben we de SpeedX Leopard. Da’s een racefiets. Ook die heeft een computer aan boord.

En de gewone stadsfiets? Dan stellen we nu voor: Le Syvrac. Dit is geen e-bike, maar een gewone fiets. Ken je die nog? 🙂

LeEco is een groepering van Chinese bedrijven die globale aandacht zoeken voor hun producten. Terecht, want wat ze produceren, mag er zeker zijn. De -Le Syvrac- is een stad-mountainbike uitgerust met een Google Android software systeem. Zo heeft hij een 4-inch display, gemonteerd op de stuurpen. Het systeem heeft een quad-core processor van 4GB en heeft ook laser punten, een hart-sensor verborgen in de handvatten, een ingebouwde speaker en camera, een dashcam eigenlijk.

Zo kan je sms’en, berichten bekijken via allerlei apps en zelfs je telefoon beantwoorden (handsfree). De laser-functie vinden we hier geniaal. de laserlijnen op straat maken duidelijk tot waar andere weggebruikers kunnen komen.

Al te koop?

In China wel. De prijzen starten van 800 dollar tot 6000 dollar. Het lijkt dus de bedoeling te zijn dat de fiets er in allerlei modellen komt. Of dat je hem zelf kan samenstellen. Zo kan je kiezen voor een volledige carbon kader.

Later dit jaar komt hij beschikbaar in de US. Voor Europa is er nog geen lanceer datum.

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts