Test en vind de e-bike die bij jou past op E-bike Challenge.

De e-bike wordt steeds populairder. In België werden reeds 6.200 snelle e-bikes ingeschreven, in Nederland 10.000. Die cijfers hebben betrekking op snelle e-bikes tot 45 km/u. De gewone wordt alsmaar vaker vervangen door een elektrische fiets (tot 25 km/u). Het is duidelijk een trend en daar speelt de e-bike Challenge beurs op in.

Op e-bike Challenge krijg je alle basisinfo over fietsen met elektrische ondersteuning. Wil je meer details, dan maken fietsfabrikanten je wegwijs in hun brede waaier aan modellen. Maar bovenal is e-Bike Challenge de ideale plek om een e-bike, een e-mountainbike en een speed pedelec uit te testen.

Tegelijk gaan er ook de Fiets en Wandelbeurs en Mount Expo door. Fietsers, wandelaars én bergliefhebbers vinden er dus alles wat ze nodig hebben. Nieuw dit jaar is Hicle Family, een parcours dat je doorheen de drie beurzen loodst naar plekken waar je terecht kan met vragen over fietsen of wandelen met (klein)kinderen.

Een ticket voor een van de beurzen geeft gratis toegang tot de andere twee.

Zat 10 en zon 11 februari | 10-17 u | Flanders Expo, Gent

Makkelijk bereikbaar vanuit station Gent-Sint-Pieters met tram 1

Meer info: www.ebikechallenge.be

We hebben 5 gratis DUO-tickets liggen. Wil je’r eentje? Like ons op Facebook en tag de persoon met wie je graag wil gaan.

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts