Fietsen De Geus krijgt als derde fietsenwinkel in Groot-Antwerpen het kwaliteitslabel ‘Riese & Müller Experience Store.

Fietsenwinkel De Geus in Schoten mocht op 19 januari op fietsbeurs Velofollies officieel bekendmaken dat deze winkel het kwaliteitslabel Riese & Müller Experience Store heeft gekregen. Fietsen De Geus wordt hiermee de derde handelaar in het Antwerpse die deze felbegeerde eretitel kreeg toebedeeld van het Duitse fietsenmerk.

Een van de grootste fietsenmerken

Riese & Müller is een van de grootste fietsenmerken van Europa. Zeker sinds de opkomst van fietsleasing in België heeft de fabrikant een enorme groei doorgemaakt, aangezien op die manier het ietwat hogere prijskaartje betaalbaar gemaakt kan worden. Omdat Riese & Müller zichzelf op de markt zet als een premiummerk, zien verdelers het als een hoogtepunt om tot een zogenaamde Riese & Müller Experience Store gekroond te worden. Fietsen De Geus ontving het label omdat ze in hun Schotense filiaal alle fietsen van Riese & Müller hebben staan, omdat ze bewezen hebben diepgaande kennis over de fietsen te bezitten, en omdat ze een grondige naservice kunnen garanderen.

‘Een bekroning van hard werken’

Omdat er slechts weinig fietsenwinkels in België zijn die zich van Riese & Müller een Experience Store mogen noemen, is er alle reden om trots te zijn, laat De Geus-zaakvoerder Thomas Vanderhoydonck weten:

“We hebben jarenlang naar dit moment toegewerkt door Riese & Müller steeds meer ruimte te geven in de winkels en onze kennis over het merk continu uit te breiden. Dat Riese & Müller ons de titel Experience Store heeft gegeven, is een bekroning van ons harde werk.”

Fietsen De Geus Riese & Müller Experience Store

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts