Fietsen De Geus neemt bakfietspionier over.

Weeral leuke plannen voor Fietsen De Geus! Ze trekken het noorden in van Antwerpen en is fier om daarmee z’n vijfde winkel te openen. Dat in de mooie Gemeente Schoten. Hiermee zetten ze weer een sterke stap richting het faciliteren van de Antwerpse fietsrevolutie.

“Zoveel mogelijk Antwerpenaren op de fiets”

Dat is altijd het moto van Fietsen De Geus geweest en dat is nu niet anders. Met de overname focust de groep zich nog meer op bakfietsen, cargofietsen, longtail-fietsen en midtail-fietsen.

Ondertussen zijn de werkzaamheden volop bezig en is het team voor De Geus Schoten zich aan het klaarstomen om er een prachtige winkel van te maken! Eind mei openen ze de deuren van deze ruim 800 m2 grote winkel.

Het gaat hard voor De Geus. De bekende Antwerpse fietsenzaak heeft nu ook de Schotense bakfietspionier Bak-Fiets-Kar Specialist overgenomen. “De diagnose over Ellens borstkanker, heeft ons deze moeilijke stap over de toekomst van ons familiebedrijf doen zetten. Maar ikzelf, onze dochter Lauren en onze twee technici blijven mee de kar trekken van wat nu De Geus Schoten is”, aldus Michel Obourdin.

Nieuwsblad

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts