Fietsen Wildiers groeit verder met 2 Kempense overnames.

Antwerpse Fietsenwinkelketen Fietsen Wildiers blijft groeien. Er komen 2 winkels bij waardoor het totaal aantal winkels nu op 14 staat. Het gaat om de overname van Veelo in Oud-Turnhout en Fietsen Peeraer in Merksplas.

Door mee te ‘surfen’ op de golf van schaalvergroting in onze sector komt er meer personeel beschikbaar om je nog beter van dienst te zijn, kunnen we putten uit grotere voorraden en komt er meer diversiteit in ons aanbod. Zo is de toekomst van onze zaak verzekerd.

Geert en Judith (Peeraer Merksplas)

Ook bij Veelo zijn ze opgetogen met de overname.

We hebben groot nieuws. Jouw bekende fietsenwinkel VEeLO zal binnenkort deel gaan uitmaken van Fietsen Wildiers. Samen zijn we goed voor meer dan honderd jaar ervaring in de fietswereld.

Steve en Kristien (Veelo Oud-Turnhout)

Zowel VEeLO als Peeraer kennen een cultuur die sterk gefocust is op service en persoonlijk advies. “Twee kernwaarden die ook bij Fietsen Wildiers tot het DNA behoren. Dit zal ongetwijfeld bijdragen aan een snelle integratie van beide winkels.”

“De zaakvoerders én het personeel van de twee vestigingen blijven aan boord en we plannen bijkomende aanwervingen om de filialen verder te laten groeien.”  

Kris Voet (Fietsen Wildiers)

https://fietsenpeeraer.be/

https://www.veelo.eu/

www.fietsenwildiers.be

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts