Lucien opent nieuwe fietsenwinkel in Berchem

Dat Lucien een sterke ploeg is, bewezen ze al dit voorjaar. Met enkele mooie overnames in het Brusselse hebben ze de seizoensstart niet gemist. Dat betekent evenwel niet dat ze op hun lauweren rusten. Blijven vernieuwen is de boodschap, alleen zo blijf je de rest van het peloton een stapje voor. En dus lanceren ze met Lucien Berchem een gloednieuwe winkel in Antwerpen.

Lucien Berchem gooit begin april zijn deuren open voor het grote publiek. Het pand, een voormalige autoshowroom gelegen aan de Grotesteenweg 406, werd in een mum van tijd omgevormd tot een ruime en stijlvolle fietsenzaak. Een duurzame look voor een duurzaam product. Groen en hout eisen in het interieur een hoofdrol op, wat perfect past bij een duurzame mobiliteitsoplossing als de fiets.

In Berchem vind je bij Lucien de kwaliteitsmerken die je van ons gewoon bent: Riese & Müller, Norta, Urban Arrow, Bullitt en zoveel meer. Ook voor passende accessoires moet je bij Lucien Berchem zijn. De goede service en de glimlach van onze ploeg inclusief.

Het voormalige herstelpunt enkele straten verderop sluit zijn deuren. Het team verhuist mee naar de nieuwe locatie. Want naast de prachtige showroom biedt dit pand ook plaats aan een grote werkplaats voor herstellingen en onderhoud. ​ ​

Hiermee telt Lucien in totaal nu 14 winkels in Brussel en Antwerpen. Begin dit jaar kwamen er 4 nieuwe winkels bij: Alpha Bikes met zijn vestigingen in Lasne, Ukkel en Sint-Pieters-Woluwe, en Cyclo Europe in Evere. Daar stopt het verhaal echter niet, want zoals elke toprenner is Lucien ambitieus. Doel is dan ook om de komende maanden in andere centrumsteden het verhaal van Lucien verder uit te bouwen.

Lucien Berchem, ​ Grotesteenweg 406 ​ 2600 Antwerpen, Berchem ​ Di – Za: 10u tot 18u

https://lucien.bike/

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts