Nieuwe Stromer dealer tussen Gent en Brugge.

AALTER. Café Vitesse opende afgelopen weekend feestelijk hun tweede filiaal. Ook de Sint was aanwezig en die had een cadeautje van formaat bij. Voor de kinderen snoep en de ouders een topmerk in het assortiment van de groeiende speler in fietslandschap Vlaanderen.

Een kanjer van formaat voor Café Vitesse. Naast Cannondale, Trek, Riese & Müller, Pinarello, Colnago, Urban Arrow en anderen komt ook Stromer in dit rijtje. Stromer is ontwikkelaar van top-notch Speed Pedelecs. Een echte woon-werk eBike dus die je op de Vlaamse fietssnelwegen al geregeld ziet.

© rembrand.be

“Met Stromer hebben we ons aanbod compleet gemaakt. We willen voor elk type fietser het aanbod creëeren. Onze collega’s zijn daarvoor bovendien ook klaargestoomd.”

Alexander Claeys – Café Vitesse

Leasing

Speed Pedelecs worden 7 op de 10 keren geleased. Op die manier wordt je dagelijkse mobiliteit en de kost ervan verdeeld over je inkomen als zelfstandige of werknemer. Het is een bijzonder interessante formule die nu ook voor ambtenaars beschikbaar is. Bij Café Vitesse noemen ze dit ‘logi-leasing’. “Logisch leasen, want een ultra-kwalitatieve Stromer is zoals een bedrijfswagen, maar je komt er wel op tijd mee op je werk!”

© rembrand.be

Shop-in-shop Showroom.

Op het verdiep van Café Vitesse in Aalter pronken de ST1, ST2, ST3, ST5 en ST7 modellen – die bovendien ook getest kunnen worden met de daarvoor beschikbare Stromer demo-bikes. Het dealerschap van Café Vitesse vult het plaatje in Vlaanderen mooi aan. Tussen Gent en Brugge was er best ruimte voor een Stromer dealer. Met deze opvulling plaatst Stromer zich compleet.

Breng een vrijblijvend bezoekje.

BRUGSTRAAT 117
9880 AALTER
© rembrand.be

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts