Nooit meer last van een fiets die in de weg staat!

Steeds meer mensen en vooral jongeren zoeken de steden op in zowel Nederland als België. Vooral Amsterdam is op dit moment een prachtig voorbeeld van een zeer gewilde stad met veel fietsers en een zeer hoge huurprijs per vierkante meter. U kunt het zich vast wel voorstellen, een slaapkamer van 10m2 en dan ook nog je dure fiets binnen wielen zetten. Sinds kort ondervind ik persoonlijk dit probleem en hoor dit ook vaak in mijn omgeving. Verder loop ik ook vaker over straat en vraag ik mij wel eens af wat zo een mooie (en vaak dure) fiets buiten doet in een stad als Amsterdam.

Zoekend vanuit dit probleem stuitte ik kort geleden op een nieuw kickstarter project. Zoals jullie van mij gewend zijn licht ik graag leuke en toffe kickstarter projecten uit op Vivocyclo. Nu kwam ik dus Stokbikes op het pad. Stokbikes is een Nederlands ontwerp (extra leuk natuurlijk) dat de fiets ‘stem’ en de pedalen heeft herontworpen; een revolutionaire ruimtebesparende innovatie voor stedelijke fietsen.

Wat maken ze nu eigenlijk en waar vragen ze bij Stokbikes geld voor? Stokbikes heeft een revolutionair en ruimtebesparend systeem ontwikkeld voor het opslaan en het parkeren van fietsen. Dit unieke systeem is toepastbaar op het stuur en pedalen van de fiets, waardoor de fiets een super slanke vorm krijgt. Hierbij is het grote voordeel dat deze zonder in zweten uit te barsten, de fiets makkelijk kan worden opgeslagen of geparkeerd in een zeer beperkte ruimte . Bijna elk type fiets kan worden uitgerust met dit voordelige systeem. Met de prijs per vierkante meter voor het parkeren in stedelijke gebieden of het zoeken van een grotere betaalbare woning biedt deze ruimte – saver duidelijk kostenvoordelen. Dus , voelt u ook de constante behoefte om uw geliefde fiets binnen te houden (net als ik) veilig tegen de elementen en dieven… Dan is dit je kans!

De opvouwbare pedalen


Door het volledig opnieuw ontwerpen van de fiets pedaal wilt Stokbikes niet alleen besparen op de maximale hoeveelheid ruimte, maar functioneren deze ook als een magnetisch standaard. Zodra de pedalen zijn uitgeklapt, zullen deze magnetische onderdelen de fiets vasthouden tegen een metalen voorwerp. Dit zal helpen te voorkomen dat uw fiets kan vallen of kantelen. Verder hebben de mensen van Stokbikes de pedalen ook iets slanker gemaakt dan de dunste inklapbare pedalen die momenteel beschikbaar zijn op de markt. Op deze manier zien ze er ook nog stijlvol uit!

De ‘bicycle stem’

De vernieuwde fiets stem heeft een rotatie punt zodat u het stuur kunt roteren in een 90 graden hoek. Op deze manier kan het volledig worden uitgelijnd met het fietsframe. Wat zeg je? Ja, de ‘stem’ heeft een roterende punt gelegen in het midden van de fiets ‘stem’. Op deze manier bespaart u een maximale hoeveelheid ruimte bij het parkeren van uw fiets. Het slim ontworpen mechanisme in de stem is zowel zeer veilig voor gebruik als functioneel volgens de makers.

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts