Riese & Müller organiseert eerste Toekomst Forum.

Riese & Müller heeft toonaangevende dealers uitgenodigd voor het eerste Toekomst Forum in Mühltal. Ongeveer 100 bedrijfsleiders van Experience Stores en Cargo Hubs, evenals Riese & Müller merkambassadeurs uit heel Europa aanvaardden de uitnodiging voor de Riese & Müller Campus. Met dit nieuwe formaat wil Riese & Müller een platform creëren voor de mobiliteit van de toekomst en een netwerk van belanghebbenden. De nieuwe compacte cargo-bike Carrie werd ook gepresenteerd als onderdeel van het Toekomst Forum. 

“We willen een platform bieden om de mensen die actief werken aan het merk Riese & Müller met elkaar te verbinden en samen een positieve blik in de toekomst te werpen,” zegt Dr Sandra Wolf, CEO van Riese & Müller.

Nieuwe tijden, andere ruimtes

De keynote speech van futuroloog Dr Stefan Carsten vormde het kader voor het evenement. Onder de titel “Nieuwe tijden, andere ruimtes” benadrukte Carsten de huidige uitdagingen voor mobiliteit in stedelijke gebieden. “We moeten goed begrijpen dat we minder verkeer alleen kunnen realiseren met meer mobiliteit,” zei Carsten. Dit is de sleutel tot duurzame mobiliteit in de toekomst. Tegelijkertijd ziet hij een groot potentieel als de sociale omstandigheden veranderen. “In een kennismaatschappij veranderen niet alleen de sociale en economische principes, maar ook de ruimtelijke structuur van steden,” zegt Carsten. “Waar snelwegen vroeger verbindingen creëerden, zullen ze in de toekomst mobiliteitsruimtes in leefbare wijken zijn.”

Een ander hoogtepunt was de productrelease van de nieuwe Riese & Müller Carrie. In een exclusieve setting konden de deelnemers alvast een voorproefje nemen van de compacte cargo-bike, die in maart aan het publiek wordt gepresenteerd.

Workshops over de onderwerpen merk, product, personeel en ruimtes gaven inzicht in toekomstige mogelijkheden en kansen. Een netwerkdiner aan het einde van de dag bood volop gelegenheid voor dialoog tussen de internationale Riese & Müller dealers.

Over Riese & Müller

Riese & Müller is een Duitse premium fabrikant van e-bikes, e-cargo-bikes en vouwfietsen. Het bedrijf, dat in 1993 door Markus Riese en Heiko Müller werd opgericht en nog steeds in handen is van de eigenaren, heeft tegenwoordig 900 medewerkers op de locatie Mühltal bij Darmstadt en verkoopt zijn producten wereldwijd via een exclusief dealernetwerk. Naast de oprichter Heiko Müller is Dr. Sandra Wolf als CEO verantwoordelijk voor de strategische koers van Riese & Müller. Markus Riese is als aandeelhouder en Engineering Mentor actief in het bedrijf. Met zijn innovatieve producten en als specialist voor cargo-bikes en snelle HS-bikes geeft Riese & Müller vorm aan de mobiliteit van morgen en staat voor een duurzame levensstijl, een toepassingsgerichte productontwikkeling en toekomstgerichte e-biketechnologieën. Naast de voortdurende doorontwikkeling van de producten behoort ook verantwoordelijkheid voor mens en milieu tot de strategie van Riese & Müller. Het bedrijf oriënteert zich hierbij aan de vier zuilen van verantwoordelijkheid: cultuur, ecologie, sociaal engagement en economie.

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts