Test gratis E-bikes in Antwerpen

Twijfel je tussen een nieuwe elektrische fiets of een Speed Pedelec? Wil je graag een e-bike, maar vind je niet de perfect match? Kom dan op 16 maart naar Antwerpen voor het grootste e-biketestevent van België.

Op het grootste e-biketestevent van België kan je de allernieuwste modellen vinden én testen op een gevarieerd parcours van 1,5 kilometer. Van elektrische vouwfietsen tot e-racefietsen, 19 topmerken stellen er meer dan honderd modellen ten toon. Wil je graag een fiets testen? Dan moet je je vooraf inschrijven op www.e-biketestevent.be. Zorg dat je er snel bij bent, want vol is vol.

Share en repair

Op het testevent valt veel meer te beleven dan enkel fietsen testen en experts om uitleg vragen. Je kan er ook kleine defecten aan je eigen e-bike laten nakijken in een pop-up repairshop, de mooiste fietsroutes van België en Nederland ontdekken en genieten van een heerlijke kop koffie. Wie met de e-bike komt, kan hem opladen in de daarvoor voorziene batterij-vestiaire. Zowel de toegang als de testritten zijn helemaal gratis.

e-Bike Test Event Antwerpen 2019: praktisch

  • Waar? Park Spoor Noord, VIaduct-Dam 64-80, 2060 Antwerpen
  • Wanneer? Zaterdag 16 maart, van 10 tot 17 uur

Meer info vind je hier.


Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts