Upway en Fietsen De Geus delen een missie: zoveel mogelijk Antwerpenaren de fiets op!

De auto is nog steeds het meest gebruikte vervoersmiddel bij de Belgen. Bijna 60% gebruikt de wagen minstens 3 keer per week.* Toch is uit eerder onderzoek gebleken dat 42% van de Belgen openstaat voor het aanschaffen van een e-bike.** Daarbij is de prijs vaak een struikelblok, maar Upway wil hierin een pionier zijn en de e-bike voor iedereen toegankelijk maken. Naast het aanbieden van betaalbare refurbished e-bikes, werkt Upway graag samen met partners met dezelfde visie: de e-bike is voor iedereen!

Bij het Antwerpse Fietsen De Geus kan je terecht voor een eersteklas ervaring op vijf trendy locaties waar je een fiets kan testen en kan genieten van deskundig advies. Upway heeft als doel zoveel mogelijk gebruikte e-bikes op de weg te krijgen voor een fractie van de prijs én met een jaar garantie. Dat de paden van Upway en Fietsen De Geus elkaar zouden kruisen, stond dan ook in de sterren geschreven. Samen willen ze verandering brengen en hun steentje bijdragen aan duurzame mobiliteit door meer fietsen op de weg te krijgen. De Week van de Mobiliteit, die doorgaat van 16 tot en met 22 september, is dan ook het ideale startschot voor een straffe samenwerking tussen beide fietsgiganten. 

Vanaf 1 september kan je je oude e-bike binnenbrengen in één van de vijf Antwerpse verkooppunten van Fietsen De Geus. In ruil krijg je een voucher die je kan gebruiken voor de aankoop van een nieuwe fiets. Upway haalt de oude fietsen op en geeft ze een nieuw leven op hun refurbished e-bike platform. Het doel van dit partnership is om oude fietsen weer nuttig te maken en om zoveel mogelijk Antwerpenaren (en bij uitbreiding iedereen) aan het fietsen te krijgen.

Upway bouwt hiermee het bestaand trade-in programma verder uit. In België werkt het online platform met 150 fietsenwinkels samen. Tot op heden kregen in totaal al 22.000 e-bikes (in EU en VS) een tweede leven. Met deze samenwerkingen benadrukt Upway haar sterke positie op de e-bike markt.

Hoe ga je te werk?

STAP 1: Breng je oude fiets naar Fietsen De Geus in Antwerpen

STAP 2: Krijg een prijssimulatie op de website van Fietsen De Geus of direct in één van de 5 verkooppunten

STAP 3: Ontvang een voucher waarmee je een nieuwe e-bike kunt kopen.

STAP 4: Je oude fiets krijgt een tweede kans via Upway

https://nl.upway.be/

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts