Update: Velofollies ‘18 breekt eigen record.

Op de laatste dag van de Belgische fietsbeurs Velofollies werden records gebroken. Met bijna 40.000 bezoekers op 3 dagen tijd bevestigt de Belgische fietsbeurs Velofollies zijn positie als leider in het fietsgebeuren op de Beneluxmarkt.

“Nog nooit kregen we zoveel enthousiaste fietsliefhebbers over de vloer dan het afgelopen weekend”, vertelt een zeer tevreden Pieter Desmet, organisator van Velofollies te Kortrijk.

“Vanaf de eerste dag, met meer dan 14.000 bezoekers, was duidelijk dat deze 12 de editie een mooi parcours zou afleggen. De ruim 39.730 bezoekers, een stijging van 9{8d80941504a3f4399d052316f7acfc7f515702429fe600571af3b6ea616dd353} t.o.v. vorig jaar, zijn het mooiste bewijs dat het fietsgebeuren daadwerkelijk leeft in België en dat wij een beurs zijn waar iedereen die met de idee speelt om een fiets aan te schaffen hier de mooiste en grootse toonzaal krijgt aangeboden.

De aanwezigheid van oude en nieuwe fietshelden zoals Greg Van Avermaet, Oliver Naesen, Tom Boonen en Frank Schleck blijft een enorm pluspunt voor de beurs. Afgaande op de vele reacties weten we dat de Vlaming nog steeds hard dweept met zijn fietshelden en hen dan ook graag in levenden lijve wil ontmoeten.

Ook de populariteit van het elektrisch fietsen zal zeker zijn steentje hebben bijgedragen tot deze mooie cijfers. De installatie van een nog groter e-testparcours werd bijzonder goed onthaald door onze bezoekers en exposanten. Op deze manier wordt de interactie tussen het product en de consument optimaal ingevuld. De mogelijkheid om de fietsen zelf uit te testen is en blijft één van onze grote troeven. Nergens anders kan men zo’n groot scala aan e-bikes uitproberen als bij ons”, aldus dhr Desmet.

Ondertussen zijn reeds de eerste lijnen getrokken om onze 13de editie, op 18 -19 en 20 januari 2019 in goede banen te leiden. Tal van nieuwe fietsideeën werden afgetoetst en wellicht zullen enkele er volgend jaar voor zorgen dat onze bezoekers opnieuw een mooi pallet aan fietsactiviteiten voorgereden zullen krijgen.

 

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts