Wedstrijd: Ontwerp zelf een vrouwentruitje.

Centrum Ronde van Vlaanderen start vanaf 1 februari met een nieuwe expo: Koninginnen van de Koers. Naar aanleiding van deze expo, organiseerden ze enkele weken terug de wedstrijd uit. Opdracht? Ontwerp zelf je vrouwentruitje.

Hoe je dat doet, maakt niet uit. Maar er zijn tal van hulpmiddeltjes. Je hoeft geen Adobe expert te zijn en dure mock-ups aan te kopen om te starten. Heel wat kledingfabrikanten hebben online configurators, waar je in een mum van tijd een mooie digitaal ontwerp kan maken.

“Win je? Dan wordt jouw ontwerp gecommercialiseerd en in productie gestopt. Het eerste exemplaar is voor jou.”, aldus de organisatie van het Centrum Ronde van Vlaanderen.

Ga zelf aan de slag.

Surf naar Decca en wees creatief. Een mooie truitje ontwerpen vraagt wel enkele uurtjes werk. Win je? Dan wordt jouw ontwerp gecommercialiseerd en in product gestopt. Het eerste exemplaar is voor jou.

Wie bepaalt de winnaar?

Plaats eerst je ontwerp op de Facebook pagina van Centrum Ronde van Vlaanderen. Hieruit worden 3 ontwerpen gekozen. Nadien worden deze ontwerpen getoond aan het publiek van Velofollies op de beurs zelf (stand Centrum Ronde van Vlaanderen). Het ontwerp met de meeste stemmen, wint!

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts