Bike to Work volledig in ‘t nieuw!

Tijdens Bike Brussels, dé beurs in het teken van mobiliteit in Brussel en Vlaanderen, showde Bike to Work hun nieuwe huisstijl. Een nieuw logo, een nieuwe huisstijl, maar ook hun nieuwe website. Dat wordt, naar verluid, een pareltje!

Funding

BiketoWork is een initiatief van de Fietsersbond en CRACQ om het gebruik van de fiets voor woon-werkverplaatsingen te stimuleren, al dan niet in combinatie met openbaar vervoer of auto. Zo organiseert het geregeld ‘challenges’ voor medewerkers van ingeschreven bedrijven. Al meer dan 33.000 medewerkers van meer dan 250 werkgevers leggen hun woon-werkverkeer (deels) op de fiets af. Die medewerkers registreren hun ritten en genieten via het programma van tal van voordelen.

Het smart-mobility fonds van ministers De Croo en Bellot selecteerde Bike to Work als één van de winnende projecten. Met die funding ging het team aan de slag en kozen ze 2 geschikte parters: één voor de technologische uitbouw van BiketoWork 2.0 en één voor het design van het geheel. Die 2de zit in de afrondfase en werd voorgesteld op de Bike Brussels beurs.

Benieuwd naar het vervolg? Volg Bike to Work op Facebook en via www.biketowork.be

Loading

Total
0
Shares
Related Posts