E-bike fietsroutes in Oostenrijk, een ervaring voor alle zintuigen.

We mogen gerust al eens dromen … maar plannen maken zit er niet onmiddellijk in. Beseffen we! Geen reden om niet te dromen … en op zoek te gaan naar nieuwe e-bike fietsroutes, die je in de toekomst graag wil rijden. Oostenrijk, wij vertrekken nu. Mocht het kunnen …

Met de e-bike doorkruis je moeiteloos en comfortabel eender welke route op alle soorten terrein. De e-bike kan alles aan: hoogtes, vlaktes langs rivieren en bergweiden, etc. Geen enkel terrein heeft nog geheimen …

Adembenemend Oostenrijk

Oostenrijk ligt deels in de Alpen en dat zorgt voor magnifieke regio’s waar fietsen puur genieten is. In die gebieden zijn er eindeloze kilometers aan fietsroutes. Wij tonen jullie enkele gebieden en routes die de moeite waard zijn.

https://www.vivocyclo.com/2020/03/11/banden-voor-je-e-bike-wel-degelijk-verschillend-van-gewone-fietsbanden/

Tiroler Alpbachtal

Alpbachtal is een zijdal van het Inntal en ligt middenin Tirol. In Alpbachtal Seenland vind je 24 fietsroutes voor e-bikes. Samen goed voor 250 km fietsplezier. Langs de routes in Alpbachtal fiets je door bergalmen, mooie alpenweiden en langs veel water. In het hart van dit gebied ligt Alpbach. Alpbach is al enkele malen uitgeroepen tot mooiste bergdorp van Europa.

Tip: Als je een e-bike huurt ontvang je een kaart van de regio met de mooiste routes. De oplaadstations vind je er ook op terug.

Salzburger Saalachtal

Ruige bergen, mooie alpenweiden en wilde waters … met maar liefst 480 fietspaden. De mogelijkheid om een e-bike te huren is er ruim met tientallen verhuurders. En is je batterij leeg, geen probleem, je kan altijd terecht bij één van de 24 oplaadstations.

Koning Dachstein

Het ultieme Alpengevoel dat vind je in de Dachstein-regio. Je vindt er kristalheldere meren hoog in de bergen, gletsjers, alpenweiden met rustieke hutten, bossen en… het prachtige Dachstein-gebergte. Deze factoren zorgen voor afwisseling in je parcours. Dat maakt deze route zo aantrekkelijk. Ben je op zoek naar hoogtemeters in je route dan is dit de ideale regio voor jou.

Er is nog zo veel meer te ontdekken…

Meer van deze mooie gebieden en routes kan je vinden op: www.austria.info.

door: Thomas De Langhe

Loading

Total
0
Shares
Related Posts