Gezocht: meest fanatieke fietser van België!

Op donderdag 25 mei 2023 is het weer zo ver, de eerstvolgende Fiets naar je Werk Dag. Dit jaar start Gazelle een zoektocht naar de meest fanatieke fietser: de persoon die de grootste afstand aflegt, door elke regenbui naar werk fietst en/of de zwaarste tegenwind trotseert. De actie loopt in aanloop naar Fiets naar je Werk Dag van 3 mei tot en met 14 mei. Op 16 mei wordt een winnaar geselecteerd die voortaan op een nieuwe Avignon C8 HMB e-bike van Gazelle richting het werk vertrekt. 

Een op drie verkiest de fiets

De goesting om te fietsen neemt alleen maar toe in België. Ruim één op de drie werknemers neemt de fiets naar het werk, zo blijkt uit onderzoek van Acerta uit 2022*. Ook de woon-werkafstand die de Belg dagelijks aflegt wordt steeds langer. Bijna één op de vijf werknemers die met de fiets naar kantoor komt, legt dagelijks meer dan 30 kilometer af. Dat is een stijging van 11% tegenover 2016.

Deelname aan de meest ‘Fanatieke Fietser’ van België

Om de meest fanatieke fietsers naar het werk in het zonnetje te zetten, heeft fietsenmerk Gazelle een actie in het leven geroepen. In aanloop naar Fiets naar je Werk Dag gaat Gazelle op social media op zoek naar de meest ‘Fanatieke Fietser’. Om deel te nemen wordt van deelnemers gevraagd te reageren met de reden waarom hij of zij de meest fanatieke fietser naar het werk is.

Deelnemen is gratis en aanmelden kan via de Facebook van Gazelle. Lees voor deelname de actievoorwaarden. Voor meer informatie: Koninklijke Gazelle Newsroom

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts