Kinderen bewegen te weinig, daarom … T’ Véloke.

4 laatstejaar-studenten van KMO-management aan de Artevelde Hogeschool in Gent besloten voor hun Bachelorproef enerzijds een sensibilisering-campagne op te zetten, anderzijds om een nieuw product op de markt te plaats waardoor kinderen meer bewegen. Veel gezinnen hebben de ruimte niet om hun kinderen vrij te laten fietsen.

Het is eenvoudig, ons doel is om kinderen op een veilige en leuke manier te laten bewegen. Overgewicht is een hedendaags probleem bij de jongere generatie, wij willen hierop dus inspelen.

Wij willen een fietshouder op de markt brengen waarop je een kinderfiets kan vastklikken, waardoor kinderen ter plaatse kunnen fietsen (een variant op een hometrainer of op rollen). Ons product richt zich in deze fase op basisscholen en in het bijzonder op kleuterklassen. Maar ons product is zeker ook geschikt om thuis te gebruiken in de woonkamer, speelkamer of zelf de slaapkamer.

Een ondernemersidee dat werd omgezet in de realiteit. Hun droom is om Véloke’s op de Vlaamse markt te brengen en de kinderen aan te zetten tot beweging. Hierbij hebben ze hulp nodig.

Je kan ze steunen via: https://nl.ulule.com/t-veloke/

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts