Rapha steekt Brusselse fietsmobiliteit een hart onder de riem.

Meer dan 1.000 Belgische fietsliefhebbers verkennen Brussel met Rapha.

Brussel, 18 mei 2018 – Rapha opent vandaag voor het eerst een Rapha pop-up clubhuis in Brussel. Hiermee wilt Rapha zijn engagement om het gebruik van de fiets, als alternatief voor de auto, in Brussel ondersteunen. Het merk organiseert in de komende 6 weken meer dan 25 fietsevenementen, Rapha Rides, waarvoor reeds meer dan 1.000 fietsliefhebbers zich hebben aangemeld.

Het merk laat zich inspireren door de helden, verhalen en prachtige wegen van het wielrennen. Fausto Coppi, Jacques Anquetil, Raymond Poulidor, Tom Simpson, Eddy Merckx en Bernard Hinault hadden één ding gemeen. Deze helden wisten tijdens hun carrière beter dan wie ook hoe ze glorie, het lijden op de fiets, en stijl – kenmerkend voor professionele wielrenners  – moesten combineren. Zelfs vandaag nog zijn zij en vele andere wielrenners een eeuwigdurende bron van inspiratie voor de Rapha designers.

Iedereen op de fiets
Met de opening van het Brusselse clubhuis wil het merk, net als in steden zoals Berlijn, Londen, New York, Amsterdam,… de band aanhalen met de wielerfans. Het merk wil fietsen in Brussel nieuw leven inblazen ongeacht het type fiets: stadsfiets, cross- of racefiets. Via diverse fietsevenementen worden beginnende en sportieve fietsers met elkaar verbonden.

“Met de opening van de Rapha pop-up store en het clubhuis verenigen we niet alleen de Belgische wielerfans. Net zoals in andere hoofdsteden willen we wielerliefhebbers wijzen op het potentieel van de fiets als alternatief vervoermiddel voor de auto,” legt Marit Huisman, Marketing Manager Europe bij Rapha uit. “Tijdens onze aanwezigheid in Brussel willen we mensen inspireren en bijdragen tot een oplossing voor het vastlopende Brusselse verkeer.”

Rapha pop upstore (geopend tot en met 25 juni)
Antoine Dansaertstraat 90
1000 Brussel
Openingsuren: Maandag tot zaterdag van 11:00 - 19:00

www.rapha.cc

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts