Vivocyclo doet mee aan Mobiele Maandag.

De Lijn lanceert Mobiele Maandag en wij doen mee. Dat is een oproep aan heel Vlaanderen om 1 dag per week op een andere manier proberen te geraken waar je moet zijn. Het werk of wat je bestemming ook is. Het gaat erom hoe je er naartoe gaat. Dat kan met de bus of tram, maar ook met de fiets of de trein, de deelwagen, de step, te voet of een combinatie van deze dingen. 

Waarom doen wij hieraan mee?

We staan met z’n allen zo vaak stil in het verkeer. En de sleutel tot de oplossing ligt gewoon bij onszelf. Samen zetten we het verkeer in beweging. Met de auto tot aan de tramhalte en daarna een deelfiets nemen. De fiets op en met een fris hoofd op het werk aankomen. De krant lezen terwijl iemand anders je naar het werk brengt.

We starten elke week op maandag. En voor je het weet, doe je het ook op dinsdag. Of woensdag? Want alle dagen zijn goed om meer stil te staan bij mobiele alternatieven.

Hoe start ik ermee en hoe hou ik het vol?

De Lijn zet je op weg via mobielemaandag.be. Dat is een online platform vol leuke tips & tricks, nieuws en ervaringen van andere deelnemers. Registreer je en sluit je zeker aan bij onze groep ‘groepsnaam bedrijf’. Zo kom je alles te weten over de mobiliteitsopties bij jou in de buurt en in de buurt van ons bedrijf. Door mee te doen, scoor je ook punten. Zo maak je kans om prijzen te winnen.

Meer info: https://mobielemaandag.be

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts