Voor elk doeleinde is er een cargobike of bakfiets op maat.

Het feit dat de cargobikes populairder zijn dan ooit is vandaag geen verrassing meer. Ze zijn meer en meer te vinden in grotere steden maar ook in de kleine steden maken ze hun intrede. Maar welke soorten cargobikes zijn er nu specifiek op de markt? Een kort overzicht.

Bakfietsen voor gezinnen en families

Socibike (bakfiets)

Bij Socibike worden uitsluitend elektrische bakfietsen gemaakt. Er wordt dus enkel gericht op gezinnen en private doeleinden. Bij Socibike zijn het de details die het verschil maken en zorgen voor een leuker, comfortabeler en veiliger gevoel op de fiets.

Babboe (bakfiets)

Idem als Socibike maakt Babboe enkel bakfietsen voor gezinnen. Babboe is de perfecte bakfiets voor jonge ouders, die tevens ook de inspiratiebron zijn voor Babboe. Ze profileren zich als de verdeler van de bakfiets voor elke familie.

Cargobikes voor zowel families als bedrijven

Douze Cycles (bakfiets + cargobike)

De cargobikes van het Franse bedrijf Douze Cycles zijn geschikt voor verschillende professionele doeleinden. Ze worden vooral gebruikt door bakkers, loodgieters, elektriciens enz… Ze zijn ook perfect te gebruiken als vervoersmiddel voor woon-werkverkeer. Douze Cycles heeft ook bakfietsen waarmee kinderen vervoert kunnen worden Deze cargobikes zijn volledig aanpasbaar naargelang je behoeften. De verschillende stukken van deze cargobike kan je monteren op eender welke manier je ze wil gebruiken.

Tern (cargobike)

Deze kleine cargobike is een goed hulpmiddel voor veel diverse bedrijven en is enorm nuttig. Ook voor gezinnen is deze cargobike zeer handig. Hij heeft de lengte van een standaardfiets, is makkelijk plooibaar en op te bergen. Ondanks de compacte vorm van deze fiets kunnen ook personen die tot 195 cm groot zijn de cargobike gebruiken.

Johansson (bakfiets + cargobike)

Dit Scandinavisch bedrijf heeft één duidelijk concept: Stevige cargobikes met Scandinavisch design, moderne technologie gekoppeld aan topkwaliteit en betaalbare prijzen. Deze cargobikes zijn minder flexibel maar je kan wel verschillende oplossingen op de basisfiets monteren voor een ander doeleinde. Je kan verschillende boxen of platforms kiezen.

Chike (bakfiets + cargobike)

Een tweede Duitse verdeler van cargobikes kan samengevat worden in volgende drie woorden: flexibiliteit, opbergruimte en comfort. Dat vertaalt zich in het uitbreidbaar, veilig en makkelijk te bereiken platform. Kenmerkend aan Chike is een plaat waar allerlei spullen op terecht kunnen. Leuker nog is dat deze plaat a.d.h.v. verschillende opzetstukken aangepast kan worden naar het nodige laadvermogen. Samengevat een compacte maar zeer gebruiksvriendelijke cargobike.

Radkutsche (cargobike)

Cargobikes van dit Duitse merk zijn volledig handgemaakt en geschikt voor zowel private als professionele doeleinden. Het doel van Radkutsche is dan ook duurzame mobiliteit. De cargobikes zijn doordacht en ergonomisch. Het jonge team achter Radkutsche ziet cargobikes niet alleen als een oplossing voor sommige jobs, maar ook als een manier van leven. Zo zien ze hun fiets als de verklaring van een duurzaam leven.

Triobike (bakfiets + cargobike)

Ook Denemarken heeft een verdeler van cargobikes en niet zomaar één. Triobike is kwalitatief sterk merk die cargobikes maakt met een fraai design die enorm licht zijn. Op vlak van veiligheid scoren de cargobikes van Triobike het hoogst. In hun aanbod zijn zowel 2-wiel als 3-wiel cargobikes te vinden, met of zonder elektrische trapondersteuning. In hun gamma zijn veel cargobikes te vinden voor families. Een perfect voorbeeld dat aantoont dat Triobike gekend is voor zijn veiligheid, is dat het de eerste is die bakfietsen aanbiedt met een 5-puntengordel. Ook voor bedrijven heeft Triobike genoeg te bieden.

Link naar website: https://triobike.com/en/models/

Riese & Müller (bakfiets + cargobike)

Riese & Müller bouwt cargobikes die geschikt zijn voor alle doeleinden zowel professioneel als privé. Net als hun auto’s biedt dit Duitse merk een degelijke kwaliteit aan. Riese & Müller is de enige verdeler van ‘High speed cargobikes’. Kenmerkend aan hun cargobikes is het laag zwaartepunt, daarnaast zijn zadel en stuurpen ook eenvoudig aan te passen aan de bestuurder. De som hiervan is een uitstekend rijgevoel.

Urban Arrow (bakfiets + cargobike)

Deze cargobike is ideaal voor het vervoeren van pakketten, voedsel en meubels. Wat deze cargobike typeert is de combinatie van wendbaarheid en het laadvermorgen van een auto. Urban Arrow is een Nederlands bedrijf die cargobikes creëert voor zowel bedrijven als voor families. Met hun breed aanbod willen ze elke doelgroep van cargobikes aanspreken. Urban Arrow staat voor schoon, veilig, stijlvol en snel.

https://www.vivocyclo.com/2019/07/12/speed-pedelec-kopen-dit-is-de-werkelijke-prijs/

Loading

Total
0
Shares
Related Posts