125-jarig Gazelle vereeuwigt haar medewerkers.

Gazelle staat aanstaande zondag (10 september) op bijzondere wijze stil bij haar 125-jarig jubileum. Voor de fabriek in Dieren maken ze klokslag 14.33 uur een historische personeelsfoto. Precies negentig jaar geleden werd eenzelfde plaat geschoten met het personeelsbestand van toen.

Er komen meer dan 280 werknemers op hun vrije zondag naar de Gazelle-fabriek. Samen met hun partners en kinderen, zijn er ruim 900 mensen aanwezig bij dit fotomoment. Bijzonder is dat ook drie negentigers (de heer Nijenhuis, de heer Ilbrink en de heer Fitski) mogen poseren. Voor zover bekend zijn zij de oudste nog levende ex-medewerkers van Gazelle. Zij zijn uitgenodigd na een zoektocht naar de oudste personeelsleden. Het plaatste daarvoor een oproep. Algemeen directeur Huub Lamers van Gazelle zal de drie oudgedienden persoonlijk welkom heten.

Feestje thuis in Dieren

“Dit jaar hebben we al op verschillende manieren stilgestaan bij het 125-jarig bestaan. We wilden echter ook iets speciaals doen voor onze medewerkers. Zij zijn degenen die ons hebben gemaakt tot wat we nu zijn”, zegt woordvoerder Ferdi Ertekin van Koninklijke Gazelle. “We zijn trots op ons bedrijf en de historie. Na al die 125 jaar maken we onze fietsen nog steeds ‘thuis’ in Dieren. Hier liggen onze roots. Na het fotomoment is er op het terrein een feest voor alle medewerkers.”

Bron: Gazelle.nl

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts