Angell, de e-bike met een ingebouwd navigatiesysteem.

Angell is ontstaan door de Franse e-bikebouwer Angell zelf in samenwerking met de wereldberoemde ontwerper Ora Ito. Als we de makers mogen geloven, is de e-bike top in design, veiligheid én comfort. Vanaf mei doet deze e-bike zijn intrede op de e-bike markt.

Geen alledaagse e-bike

Angell kan je deels omschrijven als uniek. Deze e-bike is superlicht met een gewicht van 13,9 kg en heeft een zeldzame look door zijn speciaal ontwerp. Je merkt hem direct op in het straatbeeld. Dat is niet het enige wat hem zo speciaal maakt. Daarnaast heeft hij ook een afneembare batterij van 2 kg.

Ingebouwd navigatiesysteem

Een groot voordeel bij deze e-bike is dat je geen gps en opzetstuk hoeft te kopen, want in de fiets zit een navigatiesysteem verwerkt. Het bevindt zich vooraan en is mooi weggewerkt in het stuur. Het is als het ware de cockpit van je fiets. Het systeem bestuur je via touchscreen, je bepaalt ermee de route die je wil rijden, de modus die je wil gebruiken en of er extra kracht moet bijgezet worden.

Safety first

Angell houdt natuurlijk ook rekening met de veiligheid van de bestuurder. Zo heeft deze e-bike hyperbolische lichten die steeds de weg voor je uit belichten. Daarnaast is de fiets voorzien van slimme richtingaanwijzers, remlichten, zelfs de cockpit vibreert wanneer er gevaar om de hoek schuilt. En als dat nog niet genoeg is, is er nog altijd een valwaarschuwing die op het navigatiescherm verschijnt. Je kan je fiets ook altijd volgen door geo-lokalisering op je smartphone.

https://www.youtube.com/watch?v=L2II61nhPDI#action=share

De cijfers

Met Angell fiets je 70 km ver met een volledig opgeladen batterij, beschik je over 4 elektrische steunen en 3 rijmodi. Het prijskaartje van deze unieke e-bike is 2.690 of 74,90 euro per maand. Op dit moment zijn al meer dan 1.000 Angell’s vooraf besteld.

door: Thomas De Langhe

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts