De nieuwe e-Longtail van Trek voor kinderen en cargo.

Trek heeft vandaag (16 februari ’23) de gloednieuwe longtail cargo e-bike gelanceerd: de Fetch+ 2. Deze elektrische transportfiets maakt deel uit van de nieuwe Fetch+ familie, waartoe ook een nieuwe bakfiets behoort. De fietsen zijn de nieuwste toevoeging aan Trek’s groeiende aanbod van elektrische fietsen en zijn bedoeld om gezinnen te helpen meer te fietsen en de auto vaker te laten staan.

De Fetch+ 2 is ontworpen om kinderen, huisdieren en boodschappen te vervoeren en bevat handige functies die de weg van A naar B vergemakkelijken. Hij is voorzien van een Bosch Cargo line-aandrijving met Smart System waarmee fietsers hun smartphone kunnen gebruiken als display, controller en informatiehub. De Fetch+ 2 heeft een stevige, gemakkelijk te gebruiken kickstand die de fiets stabiel houdt bij het in- en uitladen, en heeft een verstelbare stuur- en zadelpen zodat de fiets geschikt is voor meerdere bestuurders.

Veel mogelijkheden

Optioneel kan deze e-transportfiets ook worden uitgerust met voor- en achterbakken van hard, duurzaam en eenvoudig te reinigen kunststof om nog meer laadvermogen te creëren. De bakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat rijders hun fiets naar wens kunnen aanpassen aan hun persoonlijke stijl. Klanten kunnen ook kiezen voor het Trek Family Pack om nog meer functies toe te voegen, zoals een safaristang, jasbeschermers, zitkussens voor extra demping en een rugsteun voor extra comfort. Met gemak kun je 80 Kg aan bagage meenemen.

Bosch BES-smart system

Deze Fetch+2 is voorzien van een Bosch Smart System Cargo Line middenmotor met een koppel van 85 Nm. De Bosch Power tube accu van 500 Wh, is middels Removable Integrated Battery (RIB), netjes weggewerkt in het frame. De Smartphone Grip display, gecentreerd midden op het stuur, bied plaats voor jouw Iphone voorzien van de Bosch Flow-app.

Trek

Trek is een toonaangevende fietsenfabrikant uit Amerika waar noviteit, kwaliteit en design samenkomen. 

De vier decennia die volgden vanaf onze oprichting in 1976 hebben meer innovatie gekend dan de voorgaande vierhonderd jaar. Fietsen zijn niet immuun gebleken voor deze explosie van technologische vooruitgang. Trek heeft altijd vooropgelopen op dit gebied door continu de grenzen ter discussie te stellen van wat er mogelijk is met een fiets. Onze toewijding aan het principe van voortdurende progressie en het vasthouden aan onze basisprincipes om fietsen te bouwen waar mensen van houden en waar we volledig achter staan, heeft ons gebracht op het punt waar we nu staan. Maar we weten dat we nog veel meer kunnen doen. Deze wereld heeft de fiets nu meer dan ooit nodig. En Trek bouwt mee aan een betere wereld door het maken van deze eenvoudige en elegante vervoermiddelen. Ride Bike. Have Fun. Feel Good.

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts