E-Bike Challenge, hét nieuwe indoor e-bike testevent.

Voor wie op zoek is naar een e-bike is dit hét evenement! Merken als Gazelle, Thompson, Norta, Flyer presenteren er hun fietsen in een testomgeving. Waar je op een andere beurs slechts enkele modellen kan testen is de E-Bike Challenge beurs een echte test-beurs. Wie koopt een fiets zonder hem getest te hebben? Inderdaad. Het is dan ook belangrijk om een fiets te kiezen die bij jou past.

Kies een fiets op maat.

Deze beurs biedt je de kans om op 1 dag verschillende fietsen te testen op verschillende parcours. De merken adviseren je nadien om langs te gaan bij jouw fietshandelaar. De verzameling van fietshandelaars vind je trouwens terug op www.fietshotspot.be.

De juiste fiets bij de juiste persoon, dat is waar het om draait. Zoek je een e-bike met een middenmoter, dan geeft die je meer comfort. Een fiets met een voorwielmotor, biedt dan weer het voordeel van de acceleratie. Hou ook rekening met de fietsmaat. Ga voor een fiets die verkrijgbaar is in verschillende maten. Een fiets met de juiste geometrie op jouw lengte, geeft je meer comfort en is het dus aangenamer fietsen. Met een e-bike fiets je langere afstanden, dus is het belangrijk om de juiste positie op de fiets te behouden.

Ook snelle e-bikes.

Naast het gekende assortiment elektrische fietsen, biedt de beurs ook snelle e-bikes aan. Heb je je altijd afgevraagd wat nu precies een snelle e-bike is? Je komt het daar te weten. Ook elektrische mountainbikes worden steeds populairder. Ze zijn geschikt voor elk type ondergrond en bieden je de duw in de rug wanneer het wat bergopwaarts gaat.

Samen met Fiets en Wandelbeurs en Mount Expo.

De e-bike Challenge is met de Fiets en Wandelbeurs en Klim- en Bergsportbeurs Mount Expo onderdeel van het nieuwe totaalevenement Hicle Outdoor. Je ticket geeft je dus ook toegang tot deze 3 evenementen.

Gratis tickets!

We zouden Vivocyclo niet zijn, als we geen gratis tickets weggeven. We hebben 5 duo-tickets liggen. Wil je er eentje? Surf even naar onze Facebook-pagina en antwoord met een comment op de post over dit evenement. Tag een persoon met wie je graag wil gaan.


Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars zijn: Pascal Vermac, Evy Maes, Lotte Pattyn, Femke Cruyssaert en Jurre Baguet.

Het e-bike Challenge event gaat door op 18 en 19 februari, van 10u tot 17u in Flanders Expo Gent.

Loading

Total
0
Shares
2 comments
Geef een reactie
Related Posts