E-bike oplader van zakformaat.

Flexibel op weg: Compact Charger van Bosch eBike Systems

  • Oplader van Bosch voor onderweg.
  • Functioneert bij spanningen 110 tot 230 Volt.

Stuttgart/Reutlingen – Wie lang met de e-bike onderweg is, heeft voldoende energie nodig en moet de accu opladen. In 2017 lanceert Bosch e-bike Systems de Compact Charger, een bijzonder ruimtebesparende oplader. In vergelijking met de standaard oplader is de Compact Charger lichter, compacter en geschikt voor alle productlijnen van Bosch.

Ver rijden, betrouwbaar opladen

Vaker rijden in de turbomodus, meer stijgingen dan gepland en nog maar een kleine restreikwijdte: in een dergelijke situatie zorgt een compacte oplader voor hulp. De Bosch Compact Charger is ongeveer 600 gram en heeft 40 procent minder volume dan de Standard Charger. Hierdoor past het perfect in de zadeltas of de rugzak. Met 2 Ampère laadstroom zorgt het ook bij langere tochten voor volle Bosch PowerPacks.

Universeel inzetbaar

De Compact Charger is de derde oplader van Bosch, naast de Standard Charger en de Travel Charger. De Compact Charger functioneert bij alle netspanningen (110 tot 230 Volt) en hierdoor in Europa, de VS, Canada en Australië te gebruiken. Voor de verschillende regio’s heeft Bosch e-bike Systems de gepaste netkabel in zijn portfolio. Omdat de oplader geen ventilatiegleuven heeft, is hij ongevoelig voor stof. De Compact Charger is geschikt voor alle productlijnen van Bosch – de Active Line, Performance Line en Performance Line CX evenals de accu’s van de Classic+ Line (in combinatie met de Charger Adapter).

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts