Een e-bike die je waarschuwt bij gevaar.

Cannondale maakt fietsen veiliger met de nieuwe Mavaro Neo. Een urban e-bike die ontworpen is om makkelijk mee door de stad te fietsen, maar ook is hij comfortabel genoeg voor daarbuiten. De Mavaro Neo vloot bestaat uit 6 modellen, de Mavaro Neo 1 t/m 5 en 5+. Alle modellen garanderen maximaal rijplezier dankzij de fijne vering van de HeadShok, verstelbare stuurpen, een verende zadelpen en banden met een goede grip.

Wat maakt hem zo veilig?

De Mavaro Neo 1 is voorzien van Garmin’s ‘s werelds eerste fiets radarsysteem. De meeste fietsongelukken worden veroorzaakt door verkeer dat van achteren komt en met deze radar houd je gemakkelijk een oogje in het zeil. Hij kan je waarschuwen voor achteropkomende verkeer dat tot 140 meter achter je rijdt. Het display van de radar kan meerdere voertuigen detecteren en laat je intuïtief zien hoe snel ze gaan.

Meer info: https://buy.garmin.com/nl-NL/NL/p/601468/pn/010-01951-00

Nu nog meer rijplezier

De e-bike is voorzien van de beste Bosch-motor. De krachtige accu zit in de onderbuis verwerkt en zorgt dat je met minimale inspanning lange afstanden kan afleggen. Op de Mavaro NEO 5 na, hebben alle overige modellen een accu met een capaciteit van 625Wh en is in minder dan 5 uur compleet opgeladen. De Mavaro Neo 5 heeft een capaciteit van 500 Wh en is binnen 4,5 uur voor 100 procent opgeladen. De natuurlijk aanvoelende ondersteuning en de actieradius van tot wel 120 km maken van elke rit een plezierige rit.

Een onderhoudsvriendelijke oplossing

De Mavaro Neo 1 en 4 zijn uitgerust met de stille, schone en onderhoudsarme carbon riemaandrijving (belt-drive) van Gates. Daarnaast is het bij de Mavaro Neo 1 ook mogelijk traploos te schakelen met Enviolo’s revolutionaire NuVinci Optimized versnellingssysteem. Door aan de versnellingen te draaien wordt het traploze en geautomatiseerde schakelsysteem bedient. Optrekken bij een groen stoplicht verloopt nu soepel en vanzelf, terugschakelen naar een lagere versnelling bij het naderen van een stoplicht is nu verleden tijd. Je hoeft nu nog minder aandacht te besteden aan het bedienen van je fiets. De overige modellen zijn voorzien van de Shimano SLX ketting met 10- of 12- derailleurversnellingen. De Neo 4 is voorzien van Shimano Nexus met acht versnellingen.

Bijdrage door: TwoTone – Cannondale

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts