Een ontmoetingsplek voor gepassioneerde wielerliefhebbers in Centrum Gent.

Onder de naam ‘Pedaleur de Flandres Cycling Cafe’, willen Dieter Jacobs (32) en Bram De Winde (35) een ontmoetingsplaats creëren in hartje Gent. Waar deze hotspot komt, is nog niet gekend. Spannend!

Het wielerseizoen staat voor de deur. Die-hard wielerliefhebbers kijken het hele jaar uit naar de klassiekers, maar ook om zelf op de baan te gaan. Dat indoor op rollen fietsen is leuk, maar niets leuker dan op zondag de echte wereld in te fietsen. Niet onbelangrijk is de après-cycling, en waarom niet in een echte fietshotspot?

Wat zal er te beleven zijn?

Het Pedaleur de Flandres Cycling Café wordt de hotspot voor wielrenners in het hartje van Gent. Het café wordt meer dan een café. Ze bieden je namelijk :

  • Ontmoetingsplek voor gepassioneerde wielerliefhebbers
  • Wielercafe met snacks, warme & koude dranken
  • Werkplaats & bikewash met ervaren mechanieker
  • Aanbod fietskledij & accessoires
  • Bikefitting en massage
  • Indoortraining experience met Zwift
  • ‘Prof voor een week’ ervaring
  • Test Factor fietsen en Black Inc wielen

Gepassioneerde wielerliefhebbers ontvangen je met open armen voor een lekkere koffie, een fris biertje of lekker stukje cake voor of na je rit. Je ontmoet er andere fanatieke fietsers en geniet samen met hen van de beste wielerwedstrijden op televisie.

Heb je onvoldoende plaats bij je thuis om je fiets op een goede manier te onderhouden? Maak gebruik van onze werkplaats om jouw racemachine in topconditie te houden. Gaat de technische kant je petje te boven? Boek een afspraak bij onze mechanieker om je fiets opnieuw 100{8d80941504a3f4399d052316f7acfc7f515702429fe600571af3b6ea616dd353} af te stellen. Verder kan je in het Cycling Cafe terecht voor de beste koersfietsen, coolste wielertruitjes, de vetste wieleraccessoires of gewoon een setje nieuwe bandjes.

Het Pedaleur de Flandres Cycling Cafe wordt dé ontmoetingsplaats voor wielerliefhebbers. Net als de profwielrenners zijn we in volle voorbereiding om tegen de voorjaarklassiekers in topform te zijn en jou te kunnen verwelkomen. Het Cycling Cafe zal ook later op de avond geopend zijn zodat je ook na je werk bij ons terecht kan.

Met het ‘Pedaleur de Flandres Cycling Café’ willen we een ontmoetingsplek bieden voor gepassioneerde wielerliefhebbers.


Het project kan jouw steun gebruiken. Op Ulule kan je jouw bijdrage leveren om het Pedaleur de Flandres Cycling Café realiteit te maken: https://nl.ulule.com/cycling-cafe/

** Update: De Crowdfunding-campagne was een succes en het project wordt uitgevoerd. Ook de locatie van Pedaleur de Flandres Cycling café is bekend! -> Volderstraat 58

 

Het duo maakten er het passend filmpje bij:

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts