Enviolo introduceert: de URBAN naaf

Enviolo, bekend om zijn unieke traploze schakelproducten, heeft de nieuwste toevoeging aan de reeks van traploze schakelproducten geïntroduceerd. De URBAN naaf is ontwikkeld voor fietsers die de fiets willen gebruiken voor kortere dagelijkse ritten in stedelijke gebieden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Met de URBAN naaf kunnen stedelijke fietsers tegen een concurrerende prijs de zorgeloze rijervaring en premium traploze schakeltechnologie van enviolo ervaren.

“Wij vinden dat hoogwaardige fietsen voor iedereen beschikbaar moeten zijn, alleen zo kunnen we stedelijke gemeenschappen creëren die gericht zijn op een duurzame, gezonde en sociaal verantwoorde levensstijl. Na jaren van ontwikkeling introduceren we met trots een naaf die de URBAN gebruikssituatie bedient met dezelfde betrouwbare enviolo kwaliteit. De URBAN naaf is de eerste enviolo naaf met vier planeten in plaats van zes. Het verminderen van het aantal planeten geeft ons de mogelijkheid om de traploze schakeltechnologie breed toegankelijk te maken voor het middensegment van de fietsmarkt.”

Billy van den Ende, Director Brand Experience bij enviolo

De URBAN naaf, met een ratio bereik van 250%, wordt toegevoegd aan het productportfolio van enviolo bestaande uit CITY, TREKKING, HEAVY DUTY en de onlangs gelanceerde EXTREME, en biedt dezelfde voordelen als de andere traploze schakelproducten van enviolo. Denk hierbij aan moeiteloos schakelen en het onderhoudsvrije karakter vanwege de volledige bescherming tegen invloeden van buitenaf. Perfect voor stedelijk woon-werkverkeer in de vroege uurtjes.

De productie van de URBAN naaf is gestart en zal in het eerste kwartaal van 2023 beschikbaar zijn voor verzending.

Lees meer: Enviolo

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts