Fietstocht! Geniet van de Nederlandse kustlijn.

FLYER gaat samen met e-bikers op stap in en om het Nederlandse Schoorl, dat bekend staat om haar duinlandschap. Tijdens de rit van aanstaande zondag (29 juli) genieten fietsers op een FLYER van deze omgeving en kunnen zij de modellen goed beproeven. Deelnemers aan het event die besluiten een FLYER aan te schaffen, krijgen hun ticket voor het Fietsevent geretourneerd.

Vertrek- en eindpunt is Hotel Merlet in Schoorl (adres: Duinweg 15). Om 10.00 uur begint het programma met een korte introductie, waarna het pelotonnetje van maximaal veertig e-bikers samen met een ervaren gids een toer door de natuurlijke omgeving van Schoorl en omstreken maakt. Tegen 13.30 uur keert de groep er weer terug bij het hotel, waar een een lunch met uitzicht klaarstaat. Na afloop van het fietsevenement ontvangen deelnemers nog een leuke verrassing.

Tickets
Bent u ook geïnteresseerd en wilt u aansluiten? Voor deelname kunt u zich via de website van FLYER aanmelden (klik hier). De kosten van alle activiteiten bedragen 59,95 euro, inclusief het lenen van een testfiets. Wie een eigen FLYER meebrengt betaalt minder: 29,95 euro. Een derde mogelijkheid is om een introducé (nog zonder FLYER) mee te nemen. Hij of zij krijgt dan 50 procent korting op de ticketprijs.

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts