Flectr 360: zorg dat je fiets opvalt in het verkeer.

‘S werelds eerste wiel reflector die een uitstekende aerodynamica met state-of-the-art reflectie combineert. Het is gewichtloos en onverwoestbaar. Het team is nu terug na het succesvol lanceren van hun eerste product en staat nu live op Kickstarter met de FLECTR 360, nog beter en geschikter voor de ambitieuze fietser! Waarom?

Traditionele wielreflectoren zijn leuk, maar zeker niet stijlvol en zijn vaak te zwaar. Waar de FLECTR hier al op inspeelde, gaat de FLECTR 360 nog een stapje verder.

De FLECTR 360 lost dit probleem op-en combineert stijl, veiligheid en de sterk reflecterende prestaties allemaal in een. Een wielreflector die een stijlvolle synthese is met de fietsvelg. Een slim idee, gebaseerd op moderne velg geometrie. De gebogen profielen van de moderne fiets velgen bieden de perfecte uitvalsbasis en meerdere vlakken voor reflectie. De tweedelige FLECTR 360 wikkelt rond de rand en overlapt op het hoekpunt van de velg. Het resultaat is een spleetvrije reflectie en een sterke lichtstraal die uitstraalt in elk richting om de veiligheid van de fietser te verhogen.

Testen

Na enige tests moet ik concluderen dat de FLECTR 360 van een sterk vervormbaar en reflecterende materiaal is gemaakt en door de aangepaste kleefstof zeer goed aansluit op elk materiaal en elke vorm- rond, vierkant of v-vormig, zonder kreuken of afpellen. Het ultradunne en duurzaam materiaal dat getest onder de meest extreme omgevingscondities voor meer dan een jaar voldoet aan alle eisen. De FLECTR 360 is Immuun voor vuil en milieu-invloeden. Tevens geeft het getroffen door elke bron van licht, duizenden reflecties af.

Montage

Na het verwijderen van het stof en vet op de montageruimte, dient men de FLECTR 360 op het randoppervlak te persen bij kamertemperatuur. Dit kan zonder enig gereedschap. Demontage zonder beschadiging van de velg is ook mogelijk, zelf na jaren van gebruik.

Kortom, ga weer een stuk veiliger de weg op en investeer in deze toffe ontwikkelingen op de fietsmarkt.

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts