Izibike.be wordt Mantel met een Omnichannel strategie.

Izibike en Mantel gaan per 15 januari 2018 samen verder als Mantel. Als een van de eerste online fietsenwinkels van Nederland was Izibike sinds 2004 een voorloper van webshops. In die tijd was het aankopen van een fiets via internet nog ongebruikelijk, maar in de huidige tijd is het online shoppen niet meer weg te denken.

Izibike maakte al sinds het allereerste begin deel uit van Mantel Arnhem B.V. en onderscheidde zich van Mantel als pure online speler. De filosofie was terug te vinden in de naam ‘Izibike’ wat betekent: eenvoud!

Meer dan 100.000 fietsen online verkocht

“Via Izibike zijn meer dan 100.000 online fietsen in Nederland, België en Duitsland verkocht,”- zegt woordvoerder Bram van Boekholt.

“Veel klanten wisten de weg naar ons te vinden. Maar inmiddels is Mantel óók online een niet te missen speler. Daarmee is het onderscheid tussen pure online speler Izibike en omnichannel-retailer Mantel kleiner geworden, waarbij het geloof in de strategie van Mantel steeds verder groeit. Voor Mantel dus een logische keuze om zich te focussen op één merk en strategie: Mantel.”

Omnichannel strategie

Van Boekholt: “Mantel gelooft in haar formule van een sterk online kanaal: mantel.com, ondersteund door superstores.”

Dat waar consumenten (bijna) het volledige assortiment van Mantel kunnen zien, aanraken en testen. In de superstores helpen onze specialisten de klant graag bij de keuze voor een nieuwe fiets of de zoektocht naar dat ene onderdeel.

Geen verandering voor Izibike-klanten

Voor Izibike-klanten verandert er niets: garantievoorwaarden, servicebeloften en een deskundige klantenservice staan bij Mantel voor hen klaar. De service is nog uitgebreider met een groter aanbod en een uitstekende prijs en breed productassortiment. Te vinden zijn bij Mantel: stadsfietsen, e-bikes, racefietsen, mountainbikes, fietsonderdelen en fietskleding. Naast de webshop zijn er twee superstores in Arnhem en Den Bosch.

Bron: tweewieler.nl

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts