Je fiets automatisch sluiten met ‘I LOCK IT’

Een veel gezien product op crowdfunding websites is het fietsslot. Na de TiGr Lock, Interlock en Hexlox is er nu de I Lock It. I LOCK IT is een volautomatische intelligente fietsslot dat is bevestigd aan de fiets frame, zoals men het fietsslot van oudsher kent. Het slot vergrendelt en ontgrendelt uw fiets automatisch met behulp van Bluetooth technologie.

Kortom, nooit meer worstelen met uw sleutels en fietsslot.

Met I LOCK IT hoeft u niet na te denken over sleutels of het meenemen van uw fietsslot. Gewoon op je fiets stappen en rijden en als je ergens wilt stoppen is dit geen enkel probleem, klinkt goed toch? Het veilig parkeren van uw fiets is nog nooit zo eenvoudig geweest .

Automatisch afsluiten


Met I LOCK IT kunt u uw slot op afstand afsluiten met uw smartphone. Zodra u weg loopt van uw fiets zal I LOCK IT de dikke roestvast stalen bouten verplaatsen door het achterwiel. Dit immobiliseert uw fiets en voorkomt diefstal. Met dit systeem hoeft u uw sleutels niet te gebruiken maar is het weg lopen van de fiets voldoende om uw fiets veilig af te sluiten.

De automatische vergrendeling is een leuke functie voor uw fiets, dit is echter niet de enige manier om uw fiets af te sluiten. De makers hebben verschillende manieren ingebouwd om uw fiets op slot te zetten. Zo kunt u uw fiets afsluiten door middel van uw smartphone of door handmatige bediening. Dit geeft u de flexibiliteit om te kiezen hoe u uw fiets op slot zet.

Automatisch openen


Eenmaal in de nabijheid van uw fiets zal het slot automatisch verbinding maken met uw smartphone. Zodra je dichter bij je fiets komt zal het automatisch openen voor jou. Deze afstand is voor u zelf te bepalen en in te stellen.

De sloten zijn gemaakt van sterke en duurzame materialen om uw fiets optimaal te beschermen. Een extra veiligheidsfunctie van I LOCK IT is de alarmfunctie. Het alarm werkt net als uw auto alarm en wordt automatisch geactiveerd wanneer het slot is vergrendeld.

Als het alarm actief is en iemand probeert uw fiets op te heffen of probeert de grendelbout te beschadigen zal het slot dit herkennen en een alarm laten afgaan (110 dB luid). Dit geluid moet de dief afschrikken en de aandacht van iedereen in de nabije omgeving trekken.

Aanvullend op het akoestisch alarm, zal I LOCK IT een bericht sturen naar uw smartphone zodra het alarm wordt geactiveerd. Dus als je in een winkel of café in de buurt bent, kunt u nog steeds reageren en uw fiets beschermen.

* Met behulp van Bluetooth-technologie meldingen zijn mogelijk in een bereik van maximaal 100 m / 330 feet .

Zonder sleutel


I LOCK IT maakt gebruik van smartphones om de gebruiker te verifiëren, Tevens is de I LOCK IT app compatibel met iOS ( 5+ ) en Android ( 4.4+ ) -apparaten .

Unlock methodes
Wilt u uw smartphone niet meenemen tijdens uw fietstocht? De optionele I LOCK IT sleutelhanger werkt onafhankelijk van een smartphone en biedt u ook automatisch vergrendelen en ontgrendelen. Daarnaast kunt u vergrendelen en ontgrendelen door op de sleutelhanger te drukken. Tevens geeft de sleutelhanger ook diefstal meldingen.

Sharing
U wilt dat uw vrienden of familie gebruik maken van uw fiets, maar u bent niet in de gelegenheid om hen de sleutel te geven? Met de App kunt u gemakkelijk uw fiets delen met slechts een paar klikken. Het delen van uw fiets is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Optional plugin cable
Met het geïntegreerde alarm biedt het slot een hoog beveiligingsniveau voor uw fiets.

Maar soms wilt u misschien uw fiets verlaten voor een langere tijd en vastzetten aan een vast voorwerp zoals een lantaarnpaal. Om deze reden hebben de makers een speciale kabel gemaakt die gemakkelijk kan worden aangesloten op I LOCK IT. Het aansluiten van de kabel is eenvoudig en snel en kan vanuit hier om een vast voorwerp gelegd worden.

De plug – in kabel heeft een diameter van 10 mm / 0,4 ” en een lengte van 90 cm / 35 ” .

GPS
Vergeet U altijd waar uw fiets staat? Vanaf nu kunt u via de App ervoor zorgen dat u niet meer hoeft te zoeken.

De basisconfiguratie  is ingesteld om te passen de meeste behoeften van de gebruikers. Maar als u liever uw eigen instellingen van de I LOCK IT- app maakt, kunt u veel van de functies aan passen aan uw behoeften .

De volgende functies kunnen onder andere worden in- en uitgeschakeld :
Auto- ontgrendeling –  Auto- vergrendeling – Alarm & diefstal meldingen – GPS Tracking – Klik op Code ontgrendeling

I LOCK IT

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts