Onder de kerstboom: Casual shirt voor kasseivreters.

De feestdagen komen eraan. Wat geef je dan cadeau aan je vrienden en kennissen als je weet dat ze zot zijn van wielrennen? Precies, een wielercadeau. Kijk bijvoorbeeld eens naar de wielershirts op deze website. Eén daarvan zetten we in de spotlights: het Kasseivreter-shirt. Na bestelling gaat het shirt nog dezelfde dag op de post.

Kasseien. De een vreest ze, de ander vreet ze. Voor alle mensen die zich thuisvoelen op de stenen van de Oude Kwaremont, het Bos van Wallers, de Paddestraat en het Carrefour de l’Arbre is er dit bijzondere casual shirt van Le Baroudeur. Het is leuk om te dragen op dagen waarop wordt gekoerst, maar ook gewoon in de vrije tijd. Het Kasseivreter-shirt is enkel online te bestellen (29,95 euro) en ligt niet in winkels. De bezorgdienst levert zowel in België als in Nederland.

Het shirt is geproduceerd in Europa en gemaakt van duurzame materialen: katoen (100 procent). Er is gekozen voor een fijnere draad, wat de kwaliteit van de opdruk ten goede komt. Materiaalkwaliteit: 190 grams. Het shirt, een slim fit-uitvoering, is in verschillende maten verkrijgbaar voor mannen en vrouwen. Immers, niet alleen mannen, maar ook heel wat vrouwen lusten de kasseien rauw. Dames: XS, S, M, L. Heren: S, M, L, XL.

Casual shirt | Kasseivreter from LeBaroudeur on Vimeo.

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts