Kickstarter – HEXLOX (Sphyke C3N)

Vooral in grootsteden is het een groot probleem: fietsdiefstal. Men koopt een oude aftandse fiets, omdat men ervan uitgaat dat de fiets wordt gestolen. Logisch is anders.

Sinds enkele jaren zijn de fietsdieven niet meer alleen op zoek naar volledige fietsen maar worden zelfs al mooie of dure onderdelen van uw fiets gestolen. De fiets-retro-markt bloeit open. Ook die fietsen zijn het slachtoffer van ‘ontmanteling’ van de zeldzame wielen, zadels, stuurpennen etc.

Producenten als Abus, Axa en dergelijk zetten hier al stevig op in. Sphyke C3N specialiseert zich in fietsonderdelen-beveiliging. Zo kwamen ze op de markt met een onderdelen-beveiliging waarbij je eerst een lettercombinatie moet ingeven alvorens je je zadel, wielen en dergelijke kunt demonteren.

Volgende week (1 maart ’16) start de kick-off van Hexlox, het nieuwe slot van Sphyke C3N.

Hoe werkt het? Heel eenvoudig. Het slot zorgt dat de dief het onderdeel niet kan demonteren. De bouten aan de fiets worden onbruikbaar gesteld. Wil je zelf toch de bout gebruiken, dan gebruik je je unieke sleutel om de Hexlox te verwijderen.

Ook benieuwd? Schrijf je dan hier in en ontvang nieuws over het product.

Website: www.hexlox.com Launch Kickstarter: 1 maart 2016

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts