Kickstarter – KNOG komt met een nieuwe fietsbel. Een prachtexemplaar.

“Oi” : The bike bell that doesn’t look like a bike bell from knog on Vimeo.

De fietsbel is niet erg geliefd. En dat zorgt voor minder veilig verkeer op straat. Dringend tijd voor wat vernieuwing!

De makers van de nieuwe fietsbel Oi, hebben al meerdere fiets gerelateerde producten in hun assortiment. Vooral KNOG is bekend om de innovatieve vormgeving van fietsverlichting en fietssloten. De nieuwe Oi heeft de ‘looks’ en is een traditionele fietsbel. De Oi fietsbel vormt zich mooi om het stuur en valt vrijwel alleen op door uiterst simpele en schone vormgeving.

Het esthetische aspect zit al mee. Maar is ie ook veilig? Er werd extra aandacht gegeven aan het geluid van de bel. Het perfecte volume, de frequentie en de toonsoort zijn parameters die de ontwikkeling hebben beïnvloed. Hieronder in het filmpje kunt u al kennismaken met het geluid en voor uzelf oordelen of u het prettig en veilig vindt.

De Oi komt in 5 verschillende stijlen. 4 van deze varianten zijn beschikbaar in het standaard gekozen aluminium voor een langdurige levensduur, hierbij kunt u kiezen uit: ‘brushed aluminium’, ‘brass-plated’, ‘copper-plated en zwart. Er is tevens een premium variant verkrijgbaar waarbij de Oi fietsbel is gemaakt van titanium.

Verder is het goed om te weten dat de Oi fietsbel past om vrijwel alle cilindervormige sturen. De Oi is perfect geschikt voor het standaard 22.2 mm stuur, met de ‘spacers’ die bij elke verpakking inbegrepen zijn is het mogelijk om de Oi fietsbel ook te gebruiken bij een stuur met een omtrek tot maximaal 31.8 mm. Tevens is de Oi fietsbel geschikt voor alle aero sturen met een 16 mm omtrek.

De designers hebben verder nog rekening gehouden met de remkabels. In het design van de Oi fietsbel is er een kleine inkeping vrijgemaakt om zo de remkabels en de fietsbel zo goed mogelijk te vast te zetten

Als u ervoor kiest om een prachtige Oi fietsbel aan te schaffen is de montage nog maar een fluitje van een cent. De Oi kunt u zo over het stuur heen plaatsen en deze zal perfect aansluiten nadat u het naar behoren heeft vast gedraaid.

Kickstarter

KNOG

Loading

Total
0
Shares
3 comments
  1. Pingback: Vivocyclo |
Geef een reactie
Related Posts