Nieuw e-bike testcenter in centrum Antwerpen

Antwerpen krijgt op vrijdag 17 juli een nieuwe e-bikewinkel in de stad. Stella Fietsen, marktleider op het gebied van e-bikes in Nederland, opent het nieuwste E-bike Testcenter aan de Kloosterstraat 150, in het stadscentrum van Antwerpen. Hiermee is Antwerpen de vijfde stad in België met een Stella E-bike Testcenter.

Keuze voor Antwerpen

Nog niet eerder vestigde Stella Fietsen zich in een stad zo groot als Antwerpen. Toch is dit geen vreemde keuze.

“Uit een onderzoek van Coya, de internationale fietsverzekeraar, blijkt dat Antwerpen op plek drie staat van de wereldwijde fietsindex”, legt woordvoerder Johan Makaske uit.

https://www.vivocyclo.com/2020/07/13/fiets-of-tram-wie-heeft-voorrang/

“Bij deze index spelen de aangepaste fietswegen, investeringen in fietsinfrastructuur en het aandeel fietsgebruikers een grote rol. Een mooie gelegenheid voor Stella om de e-bikes te introduceren, maar ook voor fietsliefhebbers die graag op de e-bike van deze fietsstad willen genieten.” Stella Fietsen is niet het enige e-bikemerk dat zich in het pand bevindt, ook dochtermerk Muto vult een deel van de winkel. “Muto is een nieuw urbanmerk, perfect voor een stad als Antwerpen. Uniek aan deze e-bike is het Click & Roll-systeem, speciaal ontwikkeld voor de doelgroep met een druk dynamisch leven, waarmee je eenvoudig accessoires op en van de fiets klikt.”

Uitbreiding in België

https://www.vivocyclo.com/2019/06/17/een-e-bike-opladen-wat-kost-dat-woonwerk/

Eind januari 2020 opende Stella Fietsen de eerste twee E-bike Testcenters in België, in Kuurne en Hasselt. De afgelopen maanden kwamen daar ook locaties in Sint-Martens-Latem en Olen bij. Met de winkel in Antwerpen trekt de e-bikespecialist voor het eerst naar een stadscentrum in België, waar het vrijdagochtend 17 juli om 09.30 uur voor het eerst de deuren opent. “Uiteraard kunnen fietsliefhebbers hier kennismaken met en genieten van het e-bikes gamma en het unieke concept van Stella”, legt de woordvoerder uit. “Stella ontwikkelt, fabriceert en verkoopt de eigen e-bikes zelf, zonder tussenhandel. Zo heeft Stella onlangs specifiek voor de Belgische markt e-bikes ontwikkeld die consumenten in het E-bike Testcenter kunnen uitproberen. Na  aankoop kunnen klanten ook weer bij ons terecht voor een onderhoudsbeurt en service aan de e-bike. Komt een bezoek aan het E-bike Testcenter niet uit? Dan komen wij voor proefritten en servicebeurten ook bij de klant aan huis.”

Officiële opening van E-bike Testcenter Antwerpen

“Vanaf komende vrijdag is het Stella E-bike Testcenter open voor de eerste vrijblijvende proefritten op de verschillende e-bike modellen. Ook staan onze e-bike adviseurs klaar om alle vragen te beantwoorden”, vertelt Johan Makaske. “Over een paar weken gaan we de officiële opening van onze vijfde Belgische locatie vieren als aftrap van de solden-periode.” Het Stella E-bike Testcenter aan de Kloosterstraat 150 is elke weekdag open van 9.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 17.00 uur.


Stella Fietsen is de grootste e-bikespecialist uit Nederland. Het merk onderscheidt zich door directe fabriekslevering aan de consument. Hierdoor biedt Stella een kwaliteitsproduct met service aan huis. Jaarlijks wordt de e-bikefabrikant voor meerdere prijzen genomineerd. In juni 2020 kwam de Stella Morena MDBD als Best Getest uit de Nederlandse AD Fietstest en in 2019 is het bedrijf verkozen tot beste winkelketen van Nederland. Meer informatie: www.stellabikes.be.

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts