Nieuwe fietsroutes i.s.m. Bosch eBike Systems en komoot

België en fietsen – het is een combinatie die onlosmakelijk verbonden is met elkaar. De voorjaarsklassiekers en het veldritseizoen vormen dan ook twee belangrijke ingrediënten voor het wielergekke België. Maar het land heeft eveneens veel te bieden voor de recreatieve fietser – en daar weten Bosch eBike Systems en komoot wel raad mee. De e-bike is namelijk hét vervoersmiddel om de mooiste routes te ontdekken en optimaal van de natuur te genieten. Voel je de fietskriebels al?

Van historisch erfgoed tot de dichtbeboste Ardennen

Alternate text

Tijdens het Feel the Flow-event van Bosch eBike Systems werden de nieuwste versies van de Nyon- en Kiox-boordcomputers gelanceerd, waarop de nieuwste routes van komoot te gebruiken zijn. Het beste van twee werelden dus! De veertien nieuwe tours zijn grofweg in te delen in Vlaanderen en Wallonië. Fietsen door Vlaanderen gaat vaak over glooiende heuvels en door landelijke gebieden – en veel jaagpaden en oude spoortrajecten zijn ingericht als fietspad. Denk daarnaast ook aan de prachtige steden met veel cultuur en historisch erfgoed en je hebt de perfecte omgeving voor eindeloos fietsplezier. Fietsen met de Bosch-powered eBike in Wallonië is dan weer net wat anders, maar daarom zeker niet minder mooi. De fietspaden voeren door de dichtbeboste Ardennen en de klimmen zijn steiler en langer. Daarnaast is de charme van het industriële karakter en de slaperige dorpjes in het Franstalige deel bijna onweerstaanbaar.

Stap op je e-bike en ga!

En het kan allemaal nog mooier: alle netwerkgekoppelde displays van Bosch eBike Systems ondersteunen nu namelijk ook routeplanning via komoot. Daarnaast komen er binnenkort extra e-bike-categorieën beschikbaar: deze categorieën houden rekening met de rijtijd, de conditie van de rijder, het type e-bike (mountainbike, racefiets, toerfiets, gravelbike, MTB enduro) en de topografische omstandigheden. Tijd dus om op je e-bike te stappen en te genieten van de prachtige routes die België je te bieden heeft!

Alternate text

Benieuwd naar alle routes? Klik hier.

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts