Bosch Purion: Nieuwe e-bike boordcomputer.

Voor pragmatische e-bikers: Purion-display van Bosch: concentratie op het wezenlijke
Nieuwe boordcomputer breidt portfolio uit.

  • Boordcomputer Purion: display en remote gecombineerd in één apparaat
  • In 2017 verkrijgbaar voor de Active en Performance Line

Stuttgart/Reutlingen – Voor het modeljaar 2017 introduceert Bosch eBike Systems de Purion, een boordcomputer die vooral bedoeld is voor pragmatische Pedelec-rijders. Het display toont de e-biker de belangrijkste informatie en kan met de duim bediend worden op het fietsstuur. Purion combineert design en functionaliteit en biedt een compacte oplossing, die de Bosch displayportfolio zinvol aanvult.

2-in-1-oplossing: display en remote in één apparaat

Anders dan de Bosch eBike-boordcomputer Intuvia en Nyon, die beiden uitgerust zijn met een remote in de buurt van de handgreep, is Purion een 2-in-1- oplossing: het display en de remote zitten samen in één apparaat.Hierdoor is de Purion comfortabel en veilig te bedienen met de duim links aan het fietsstuur.Tegelijkertijd levert het de belangrijkste functies voor e-bikers. Met eenvoudig te bedienen toetsen kunnen de ondersteunende fasen ingesteld worden (Off, Eco, Tour, Sport, Turbo). Het display kan vanuit elke hoek optimaal afgelezen worden en informeert de e-biker over de snelheid, totaal aantal kilometers, reikwijdte en afstand. Bovendien geeft de Purion aan wanneer de volgende servicecheck bij de vakhandelaar is – vooropgesteld dat de handelaar deze functie vooraf heeft ingesteld. Door regelmatige onderhoudsintervallen blijft de eBike ‘intact’.

Design ontmoet functionaliteit

“Wij ontwikkelen individuele oplossingen voor verschillende behoeften en eisen. Niet elke e-biker heeft functies op zijn bike nodig zoals navigatie, fitnesstracking of een in het midden zittende stuurunit. Sommigen geven de voorkeur aan een opgeruimd fietsstuur met een puristisch design”, zegt Tamara Winograd, leidster Marketing en Communicatie van Bosch eBike Systems.

Daarom biedt Bosch met de Purion nu een compact display voor pragmatische e-bikers. De Purion combineert ergonomisch design met functionaliteit. ”Een minimalistische optiek, samen met maximaal rijplezier. Concentratie op het wezenlijke. Dit idee vormt de basis voor de Purion”, verklaart Winograd.

De nieuwe boordcomputer is in combinatie met de Active Line en de Performance Line vanaf 2017 verkrijgbaar.

Andere functies van de Purion in een overzicht:

  • Licht: in-/uitschakelbaar met een toetsencombinatie
  • Ondersteuning: tot 6 km/h ondersteuning
  • Achtergrondverlichting in het display
  • Micro USB-aansluiting voor diagnosetool

Het display toont de e-biker de belangrijkste informatie en kan met de duim bediend worden op het fietsstuur.

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts