Review: Lumos Aster Commuter rugzak.

De Lumos Aster is een commuter rugzak met geïntegreerde verlichting en richtingaanwijzers. Bovenop is de rugzak voorzien van compartimenten voor elk accessoire die een commuter bij zich heeft.

Ik fiets elke dag naar het werk. Die 5 min. fietsen van thuis naar kantoor, is niet echt dé referentie, maar de Aster rugzak geeft mij de luxe van eenvoud om alles te kunnen meenemen wat ik die dag nodig heb. Het laptop compartiment (13″) houdt je laptop veilig en stevig. De rugzak opent volledig. Je kan hem helemaal openleggen waardoor het heel eenvoudig wordt om je materiaal correct op te bergen. Laptop, fiets-reparatiekit, schoenen, extra kledij, smartphone, laptop-accessoires. Die zaken neem ik allemaal mee in de Aster rugzak.

Veiligheid.

Het is een rugzak, maar da’s niet alles. De Aster gaat verder. De rugzak is voorzien van een batterij die is verbonden met verlichting in de front-straps en met stoplichten achterin en zijwaarts. Wat we zien bij sommige innovatieve helmen, zien we nu ook bij deze rugzak. Ook richtingaanwijzers zijn ingebouwd die eenvoudig te bedienen zijn met een knop die je op je stuur monteert. Met deze knop geef je aan welke richting je uitgaat.

Persoonlijke ervaring.

Na het gebruik van een Paddington zijtas van Brooks, is de Aster voor mij zeker een upgrade. Materiaal is gemakkelijker op te bergen, terwijl bij de Brooks alles wat op een hoopje werd gelegd. De verlichting is fel, je wordt gezien. Let wel, wettelijk gezien is dit geen vervanging van je fietsverlichting. Het is dan ook niet de bedoeling dat je je fietsverlichting weg laat.

Je koplamp zorgt ter trouwens voor dat je niet enkel gezien wordt, maar ook dat jij ziet wat er voor je gebeurt.

De Aster is een fantastische rugzak. Toch jammer dat de safety strap er meer uitvalt dan vast zit (een detail). “Hoe meer zakjes hoe beter?” – denken sommigen. Nu, aan de buitenkant zijn er ook heel wat lintjes en straps die het eenvoudig maken om extra onderdelen vast te maken aan de rugzak. Nadeel is dan weer dat, wanner je ze niet gebruikt, ze aan de rugzak hangen te bengelen.

Ben je op zoek naar een veilig rugzak voor je laptop, accessoires, een rugzak voor je woon-werkverkeer? En heb je graag een sportieve look? Dan is de Aster dé rugzak voor jou. De beste op de markt.

Prijs: 189 euro --> Dalvos Import

  

 

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts