Riese & Müller stelt voor: De Multitinker

De Multitinker van Riese & Müller is de slimme vervanger voor de auto in de stad. Dankzij de veelzijdige cargo-uitrustingsopties, het compacte frame en de 20 inch wielen combineert deze bike de transportmogelijkheden van de Multicharger met de wendbaarheid van de Tinker en is zodoende ideaal voor de dagelijkse uitdagingen in de stad. De ruimtebesparende bike brengt twee kinderen, een lading boodschappen of allerhande goederen veilig en moeiteloos naar hun bestemming.

Kenmerkend voor de Multitinker is de extra lange bagagedrager die is voorzien van talloze cargo-opties en bevestigingspunten voor accessoires en tot wel 65 kg kan transporteren. Kleine kinderen zijn dankzij de optionele Safety-bar-kit met Safety Bar, comfortabel zitvlak van schuimstof en spaakbeschermer optimaal beschermd. Grotere passagiers beschikken dankzij de optionele Passagierkit met zitvlak van schuimstof, spaakbeschermer en een handgreep over een comfortabele zitgelegenheid. Voor het transport van goederen en boodschappen kan bovendien een waterdichte, zeer ruime cargotas worden geconfigureerd. Het bevestigingspunt voor een aanhanger en de voordrager zorgen voor een extra portie flexibiliteit. Een ingenieus detail en het hoofdbestanddeel van de verlengde achterbouw is de geïntegreerde en afsluitbare frametas die vast achter de zitbuis is geïntegreerd en opbergruimte voor een jas, regenbroek of kleinere boodschappen biedt.

Toch blijft het rijgedrag van de Multitinker ook bij een zeer zware belading bijzonder veilig en stabiel. Hiervoor zorgt het lage zwaartepunt dankzij de kleine en brede 20 inch wielen en de volledig in het frame geïntegreerde accu. Het smart systeem van Bosch met de krachtige Performance Line CX motor en 625 Wh accu levert de benodigde power om de hele bubs snel en op betrouwbare wijze te vervoeren. Net als de Tinker beschikt ook de Multitinker over een in hoek en hoogte verstelbare stuurpen evenals een instelbare zadelpen. Zo kan de bike snel en eenvoudig aan verschillende lichaamslengtes worden aangepast en is ideaal voor een flexibel gebruik binnen het gezin.

De RX Chip tovert de Multitinker om tot een Connected E-Bike en breidt de rijervaring (“Rider Experience”, afgekort tot: RX) met een digitale dimensie uit. Daarbij maakt hij lokalisering, uitgebreide diefstalbeveiliging en verbindingen mogelijk en dient hij als portal naar de Riese & Müller RX Services.

De Multitinker is met een Shimano Deore 10-speed kettingversnelling of Enviolo 380 naafversnelling en riemaandrijving in verschillende kleur- en uitrustingsvarianten vanaf 5.600 euro verkrijgbaar.

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts